Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα!!!Πάσχα με λιακάδα - Δείτε αναλυτικές προβλέψεις


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Ο οβελίας θα ψηθεί κάτω από ιδανικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα όπου ηλιοφάνεια θα έχουμε όλο το πρωί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει λίγο και ιδιαίτερα στα βουνά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες μπόρες, εκεί λοιπόν θα πρέπει ο οβελίας να βγει πιο γρήγορα. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγα σύννεφα το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά.

το Αναστάσιμο Φως...
«Η Ανάσταση του Χριστού είναι το γεγονός το οποίο στη σημερινή συγκυρία εμφανίζεται ως η ελπίδα του φωτός, η ελπίδα της σωτηρίας και η ελπίδα της ανάστασης του έθνους μας», είπε ο κ. Θεόφιλος
«Η Ανάσταση του Χριστού είναι το γεγονός το οποίο στη σημερινή συγκυρία εμφανίζεται ως η ελπίδα του φωτός, η ελπίδα της σωτηρίας και η ελπίδα της ανάστασης του έθνους μας»

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ηλιάδης


Χρυσό μετάλλιο για τον Έλληνα τζουντόκα


Ο Ηλιάδης επικράτησε με Waza-ari και Yuko του Ρώσου, Κιρίλ Ντενίσοφ (νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη) και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Έλληνας τζουντόκα (νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη) με αυτό το χρυσό μετάλλιο ενισχύει σημαντικά την προσπάθειά του για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 
Λονδίνου το 2012.
newsbeast