Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Καινούριο Android Google Maps με πολλές νέες δυνατότητες

Καινούριο Android Google Maps με πολλές νέες δυνατότητες


Αναμένεται σύντομα η νέα έκδοση του Google Maps για Android smartphones, η οποία θα είναι πολύ πιο άνετη στην πλοήγηση και θα περιέχει πολλές ορατές (αλλά και εσωτερικές) βελτιώσεις.
Είναι λογικό η Google να φροντίζει πρώτα απ' όλα τα κινητά που φέρουν το λειτουργικό της και για αυτό το Google Maps για Android θα αναβαθμιστεί σύντομα, έτσι ώστε να καθιστά τις πλοηγήσεις σας πιο άνετες.
Καταρχάς τα γραφικά θα αναβαθμιστούν και θα υπάρξει υποστήριξη για ισομετρική 3D απεικόνιση, αλλά και καλύτερο animation κατά την κίνηση. Οι χάρτες θα είναι καλύτερα σχεδιασμένοι και ανανεωμένοι έτσι ώστε να περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερα POIs (σημεία ενδιαφέροντος). Το καλύτερο όμως θα είναι ότι οι χάρτες θα μπορούν να φορτώνονται μονομιάς και η πλοήγηση να λειτουργεί ακόμη και σε offline mode, χωρίς να είναι απαρίτητη η συνεχής σύνδεση data. Εκτός αυτού, ακόμη κι αν έχετε ενεργοποιημένη τη σύνδεση data, οι χάρτες είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να κατεβαίνουν πιο γρήγορα και να είναι μικρότεροι σε μέγεθος, εξοικονομώντας χρήμα και χρόνο downloading.
Επίσης, να σημειώσουμε ότι η πλοήγηση θα μπορεί να επαναπροσδιορίζει τη διαδρομή και σε κατάσταση offline, δεχόμενη μονάχα το σήμα του GPS. Τέλος, σημαντική προσθήκη είναι η εκμετάλλευση της ηλεκτρονικής πυξίδας, σε μοντέλα που τη διαθέτουν, έτσι ώστε να αλλάζει ο προσανατολισμός του χάρτη ανάλογα με τη διεύθυνση που κοιτάτε.

techout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τη γνώμη σας...