Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Αυτός Είμαι!!!!Είμαι αυτός που στα 18 μου με πανελλήνιες εξετάσεις επέλεξα και μπήκα σε μία Στρατιωτική Σχολή !
Είμαι αυτός που τελείωσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα !

Είμαι αυτός που βγαίνοντας από την σχολή πήρα πρώτο μισθό 800€ μικτά !

Είμαι αυτός που ανέλαβα να προσέχω στρατιώτες , παιδιά στην ίδια ηλικία με μένα ή και μεγαλύτερους και όπως μου τους χρέωσαν έτσι τους παρέδωσα , χωρίς να ανοίξει ρουθούνι !

Είμαι αυτός που στα 22 μου έριχνα με πυροβόλο , έκανα πτώση με αλεξίπτωτο , έκανα κατάδυση οδηγούσα άρμα , ελικόπτερο, φρεγάτα , τζετ, τζιπ , πυροσβεστικά οχήματα, ειδικά οχήματα και ήμουν υπεύθυνος όχι μόνο για εμένα αλλά και για άλλους !

Είμαι αυτός που κάθε 2-3-4-5-6 χρόνια …… «όπου γης και πατρίς» !!!!!

Είμαι αυτός που ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει !

Είμαι αυτός που ΠΟΤΕ δεν ζήτησε αύξηση !


Είμαι αυτός που όταν βγει σε πρόωρη σύνταξη –μπας και προλάβω να ζήσω μερικά φυσιολογικά χρόνια πριν πεθάνω από καρδιά ή καρκίνο και ότι έχει δημιουργηθεί μετά από χρόνια επαφής με τοξικά υλικά – με βρίζεις!

Είμαι αυτός που ήμουν μόνος μου σε μια βραχονησίδα με μόνη ασπίδα την πατρίδα που εσύ ποτέ δεν σκέφτηκες και πάλι με έβριζες!

Είμαι αυτός που όταν έκανες πίσω γιατί δεν είχες το θάρρος πάλι εμένα έβριζες και πάλι σε μένα έριξες το φταίξιμο , γιατί εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω αφού δεν ήμουν βλέπεις πολιτικός !

Είμαι αυτός που «τραβάει» 9g και διαλύει μέση ,αυχένα και σπονδυλική στήλη ,που πέφτει από τα 1200 πόδια και μετά από 800 άλματα δεν έχει γόνατα , που ανεβαίνει 12000 πόδια για να επισκευάσει το πεπαλαιωμένο ελικόπτερο που του έχουν πει πως πρέπει να πετάει , που έχει χάσει την ακοή του μετά από 500 βολές στο άρμα ,μετά από χιλιάδες δοκιμές κινητήρα στα μαχητικά αεροσκάφη, που ανεβαίνει στις κορυφές των βουνών κάτω από αντίξοες συνθήκες για να επισκευάσει το RADAR και τις τηλεπικοινωνίες ,που καταδύεται σε ένα κομμάτι σίδερο στα 800 πόδια , που ταξιδεύει με οποιεσδήποτε συνθήκες στο Αιγαίο, που τα χέρια του έχουν καεί από χημικά και καύσιμα γιατί ΕΣΥ δεν προέβλεψες για την ασφάλειά του!

Είμαι αυτός που δεν παίρνει υπερωρίες !

Είμαι αυτός που δεν πληρώνεται τις 4-5-6-7 και τώρα τελευταία και 8-9 υπηρεσίες το μήνα !

Είμαι αυτός που δεν πληρώνεται τις υπηρεσίες του Πάσχα, Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Καθαρής Δευτέρας!

Είμαι αυτός που κατηγορείς για μισθοφόρο επειδή ζητάω να ΜΗΝ μου κόψουν το μισθό και αφού …..με κοροϊδεύεις ότι κάνω λειτούργημα με αντιμετωπίζεις σαν δημόσιο υπάλληλο όταν πρόκειται για την ασφάλισή μου !

Είμαι αυτός που αφού πλήρωνε τόσα χρόνια εισφορές , τώρα του λένε πως το ταμείο του δεν έχει λεφτά !

Είμαι αυτός που δεν έχει ωράριο!

Είμαι αυτός που βρίζεις και λες «καραβανά» , που μου χρεώνεις ακόμα και την χούντα –κι ας μην είχα γεννηθεί – μετά από 43 χρόνια , που δεν με θέλεις αλλά θα είμαι εκεί όταν με χρειαστείς . Σε αεροδιακομιδές , φωτιές, θεομηνίες, σεισμούς, πλημύρες , ειρηνευτικές αποστολές χωρίς να με ρωτήσεις ή σε πόλεμο!

Είμαι αυτός που μου ζητάς να κάτσω 40 χρόνια σε μία δουλειά που δεν υπάρχει όμοιά της!

Είμαι αυτός που πάντα του έκοβες και δεν με ρώταγες !

Είμαι αυτός που μόνο προσφέρει!

Είμαι αυτός που έχω σκοτωθεί εν ώρα υπηρεσίας κυνηγώντας τον «φίλο» προσπαθώντας να εφαρμόσω αυτά που εσύ έχεις διατάξει αλλά δεν εφαρμόζεις !

Είμαι αυτός που εδώ και χρόνια κοσμείς με επίθετα όπως «καραβανάς», «βολεψάκιας», «κηφήνας» και εγώ ΔΕΝ σου απαντώ!

Είμαι αυτός που όταν κάνει λάθος ΔΕΝ διορθώνεται αλλά σκοτώνεται κόσμος , άρα δεν υπάρχει περιθώριο λάθους !

Είμαι αυτός που στην πλάτη του έχουν παιχτεί τα μεγαλύτερα πολιτικά παιχνίδια !

Είμαι αυτός που στην πλάτη του ξοδεύονται δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς αλλά εγώ εργάζομαι σε συνθήκες σκλάβου και με απαρχαιωμένο εξοπλισμό!

Είμαι αυτός που διέταξες να βγει στους δρόμους και να σε εφοδιάσει με καύσιμα για να πας διακοπές ,γιατί κάποιοι άλλοι διεκδικούσαν τα κεκτημένα . Κι εγώ ;

Είμαι αυτός που πληρώνω από την τσέπη μου εργαλεία, καρέκλες, γραφική ύλη , είδη καθαρισμού, για να έχω υποτυπώδες συνθήκες υγιεινής αλλά και ασφάλειας στο χώρο εργασίας !

Είμαι αυτός που πασχίζει τα παιδιά του και η γυναίκα του να έχουν φυσιολογική ζωή με κάθε τρείς και λίγο μετακινήσεων!

Είμαι αυτός που φοράει την σημαία στο μπράτσο , που τη σηκώνει σε μέρη μακρινά , για να μπορείς εσύ να κοιμάσαι ήσυχος , κα απολαμβάνεις τις διακοπές σου, να κάνεις τα μπάνια σου και εσύ την πατάς και της βάζεις φωτιά !

Είμαι αυτός που χθες σε καιρό ειρήνης σκοτώθηκε κάνοντας δοκιμαστική πτήση με ένα Απάτσι !

Είμαι αυτός που εσύ πληρώνεις και γι αυτό σου δίνω τα καλύτερά μου χρόνια ,ακόμα και την ίδια μου τη ζωή!

Είμαι μάνα, πατέρας , γιός , κόρη , αδελφός και αδελφή σου !

Αυτός είμαι………………..!!!

«ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ»

Ό τ ι κ ι α ν λ ε ς ε σ ύ………!!!!!!

Και όλα αυτά γιατί το χρωστάω σ’ αυτούς τους συναδέλφους μου από όλα τα σώματα των Ε.Δ. που χάθηκαν επάνω στο καθήκον και γι αυτούς που φυλάνε και θα συνεχίσουν να φυλάνε Θερμοπύλες ότι κι αν γίνει !!!!!! Γιατί πρέπει κι εγώ να παλέψω !!!!

Γιατί πρέπει να απαντήσω ….. κάτι στα παιδιά μου !!!!

Γιατί είμαι κι εγώ εργαζόμενος !!!!

Γιατί ελπίζω ….να μην χρειαστεί να δουλέψω ΠΟΤΕ !!!! 

nextok.blogspot.com

Αουάτ: "Θα μας κάνουν την ζωή δύσκολη"

Η αποστολή του Ισραήλ έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την εθνική Ελλάδας την Τρίτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2012.

Το βράδυ του Σαββάτου οι Ισραηλινοί ηττήθηκαν με 1-2 από την Κροατία μέσα στο Ραμάτ Γκαν και ξέρουν καλά πως μία ακόμη ήττα στην χώρα μας θα τους αφήσει πολύ πίσω και θα μειώσει αρκετά τις ελπίδες τους, έστω και για την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.
Ο μοναδικός που μίλησε στα ΜΜΕ κατά την αποχώρηση της αποστολής από το Ισραήλ ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Ντουντού Αουάτ, καθώς συμφωνήθηκε οι υπόλοιποι να μην κάνουν δηλώσεις.

Ο 32άχρονος τερματοφύλακας ανέφερε χαρακτηριστικά πως ξέρει ότι η Ελλάδα θα κάνει την... ζωή δύσκολη σε αυτόν και τους συμπαίκτες του, αλλά εκτίμησε πως μπορούν πάρουν το "διπλό", το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα στον όμιλο.

"Είναι κάτι που συμφωνήσαμε με τους συμπαίκτες μου, δεν είναι μποϊκοτάζ προς τα ΜΜΕ, απλά θέλουμε να συγκεντρωθούμε στην δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο", εξήγησε ο τερματοφύλακας της Μαγιόρκα για το γεγονός ότι μίλησε μόνο αυτός.

"Σίγουρα δεν ήταν το σχέδιό μας να χάσουμε χτες από την Κροατία, απλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, ξέρουμε πόσο κρίσιμο είναι και θέλουμε να νικήσουμε".

"Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή παρά την ήττα και πρέπει να μην ξεχνάμε ότι χάσαμε από μία καλή ομάδα. Μετά το πέναλτι τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς, αλλά νομίζω νωρίτερα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο".

"Υπάρχει απογοήτευση διότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο, αλλά το ματς αυτό με την Κροατία ανήκει στην ιστορία. Έχουμε μπροστά ματς το ματς στην Ελλάδα και με την νίκη εκεί θα αλλάξουν πάλι τα δεδομένα".

"Η Ελλάδα έχει μια καλή ομάδα και ξέρουμε ότι θα μας κάνουν την ζωή δύσκολη, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε".


Το βράδυ του Σαββάτου μετά το ματς με την Κροατία ο Γαλλο-Ισπανός τεχνικός του Ισραήλ, Λουΐ Φερναντέζ (Ισπανικά... Λουΐς Φερνάντεθ / έχει γεννηθεί στην Ανδαλουσία), τόνισε και αυτός πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει μέσα στην Αθήνα, ενώ να θυμίσουμε πως απουσιάζει λόγω τραυματισμού το μεγάλο αστέρι, ο μέσος της Τσέλσι, Γιόσι Μπεναγιούν.

ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ - ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ


ΓΚΟΛ ΜΕ ΣΤΙΛ...ΤΣΟΛΙΑ!

Ο Μάτι Μπάροους μπήκε αλλαγή στο 78’ του αγώνα Γκλεντόραν-Πόρτνταουν, και με μία απίστευτη φιγούρα βγαλμένη από… Τσάμικο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα τρομερό τακουνάκι στο 92’ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του!(VIDEO)
Το επόμενο στάδιο είναι να δούμε τους συναδέλφους του, Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο κλπ να τον μιμούνται.
Δείτε το απίστευτο γκολ του Μπάροους στο 92’
Αναδημοσίευση από gazzetta.gr

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Δύο άντρες πολύ σοβαρά άρρωστοι, ήταν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου.Στον έναν επιτρέπονταν να μένει καθιστός μία ώρα το απόγευμα γιατί τον βοηθούσε να φύγουν τα υγρά από τους πνεύμονες. Το κρεβάτι του βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο παράθυρο του δωματίου.Ο άλλος άντρας έπρεπε να βρίσκεται συνέχεια ξαπλωμένος σε ακινησία και ένας μεσότοιχος που βρισκόταν μεταξύ των κρεβατιών δεν του επέτρεπε να κοιτάει κι αυτός έξω από το παράθυρο. Οι άντρες κατέληξαν να μιλούν ατελείωτα. Μιλούσαν για τις συζύγους τους, τις οικογένειες τους, τα σπίτια τους, τις δουλειές τους, τη θητεία τους στον στρατό, ακόμα και για το που είχαν πάει διακοπές.Κάθε απόγευμα, ο άντρας που του επιτρεπόταν να μένει καθιστός περιέγραφε στον συγκάτοικό του όλα όσα έβλεπε από το παράθυρο του δωματίου. Ο άντρας που βρισκόταν σε αναγκαστική ακινησία άρχιζε να καταλαβαίνει πως ζει γι' αυτές τις μοναδικές απογευματινές ώρες που η αγάπη του για τη ζωή μεγάλωνε και ζωντάνευε από όλη την δραστηριότητα και τα χρώματα του έξω κόσμου. Το παράθυρο έβλεπε σε ένα πάρκο με μια θαυμάσια λίμνη. Πάπιες και κύκνοι κολυμπούσαν εκεί, και τα παιδιά έπαιζαν με μικρά μοντέλα σκαφών στο νερό. Νεαρά ζευγάρια περπατούσαν πιασμένα χέρι χέρι μέσα στα υπέροχα λουλούδια που είχαν τα χρώματα του ουράνιου τόξου.Τεράστια παλιά δέντρα στέκονταν με χάρη επάνω στο έδαφος και μια υπέροχη θέα του ουρανοξύστη της πόλης φαινόταν από μακριά.Καθώς ο άντρας δίπλα στο παράθυρο εξηγούσε όλες αυτές τις όμορφες λεπτομέρειες, ο άντρας στο διπλανό κρεβάτι φαντάζονταν όλα αυτά που άκουγε. Ένα απόγευμα ο άντρας που ήταν δίπλα στο παράθυρο, περίγραφε μια παρέλαση που περνούσε.Παρόλο που ο άντρας στο δίπλα κρεβάτι δεν μπορούσε να ακούσει τον ήχο της μπάντας, μπορούσε και μόνο με τα μάτια του μυαλού του να δει τους κλόουν που χόρευαν, τα πολύχρωμα άρματα και τα όμορφα διακοσμημένα αυτοκίνητα και άλογα.Οι μέρες πέρασαν. Ο άντρας που δεν μπορούσε να δει από το παράθυρο άρχισε να επιτρέπει σπόρους έχθρας να αναπτύσσονται μέσα του. Όσο και να εκτιμούσε τις περιγραφές του συγκατοίκου του, ευχόταν μέσα του να ήταν αυτός ο οποίος θα μπορούσε να δει τη θέα από το παράθυρο. Άρχισε να αποστρέφεται τον συγκάτοικο του και στο τέλος ο πόθος του να είναι δίπλα στο παράθυρο τον έφερε σε απόγνωση.Ένα πρωινό, ενώ οι δυο συγκάτοικοι είχαν προ πολλού σταματήσει να μιλιούνται, σε μια επίσκεψη της η νοσοκόμα βρήκε στο δωμάτιο τον άντρα δίπλα στο παράθυρο νεκρό. Είχε πεθάνει ειρηνικά μέσα στον ύπνο του. Λυπημένα κάλεσε τους νοσοκόμους και απομάκρυνε το πτώμα του.Ο άλλος άντρας ζήτησε να μετακινηθεί εκείνος στο κρεβάτι που βρίσκονταν δίπλα στο παράθυρο. Η νοσοκόμα με πολύ προθυμία τον μετακίνησε και φρόντισε να είναι άνετος.Σιγά-σιγά στηρίχθηκε με πόνο στον αγκώνα του για να σηκωθεί και να ρίξει μια ματιά έξω. Επιτέλους θα μπορούσε να δει τον έξω κόσμο και όλες τις δραστηριότητες του.Αυτό που είδε ήταν ένας κενός τοίχος !
Κάλεσε την νοσοκόμα και την ρώτησε:-Πώς μπορούσε ο συγκάτοικος μου να βλέπει όλα αυτά που μου περίγραφε;
Πώς μπορούσε να μου μιλάει για τόση ομορφιά και με τόσες λεπτομέρειες, όταν αυτό που φαίνεται από αυτό εδώ το παράθυρο είναι ένας παλιός και βρώμικος τοίχος;
Και η νοσοκόμα του απάντησε:-Ω θεέ μου... δεν το ξέρατε πως ο πρώην συγκάτοικος σας ήταν τυφλός; Δε μπορούσε να δει καν τον τοίχο, ίσως ήθελε να σας ενθαρρύνει.

Εάν ζούμε μια ζωή βασανίζοντας τον εαυτό μας για το τι έχουν οι άλλοι, πιθανότατα θα χάσουμε την χαρά του να γίνουμε αποδέκτες αυτών που οι άλλοι θέλουν να μας δώσουν. 
tistheosmegas.blogspot. 

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ!Η Ana Julia Torres είχε βρει αυτο το λιοντάρι τραυματισμένο στο δάσος και έτοιμο να πεθάνει.Αφού το περιέθαλψε βοήθησε να μεταφερθεί σε κάποιο ζωολογικό κήπο.Οταν μετά απο κάποιο διάστημα το επισκέφτηκε η αντίδραση του λιονταριού ήταν η ακόλουθη...

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

πηγή:timeslink

Μοντέλο Τρίτση για τα αυθαίρετα

Μοντέλο Τρίτση για τα αυθαίρετα


Σε λύση του τύπου «δήλωσέ το για να το σώσεις» προσανατολίζεται το ΥΠΟΙΚ για να γεμίσει τα κρατικά ταμεία με 1,5 δισ. ευρώ

Στην «τακτοποίηση» εκατοντάδων χιλιάδων αυθαιρέτων κτισμάτων σε όλη την Ελλάδα προχωρά σύντομα η κυβέρνηση με στόχο να εισπράξει την επόμενη τριετία ένα ποσό της τάξης του 1,5 δισ. ευρώ.

Το σχέδιο εκτάκτου ανάγκης ελήφθη σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο κάτω από το βάρος της δημοσιονομικής κρίσης και της ανάγκης να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία και να μειωθεί το έλλειμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους της Κυριακής, έχει ήδη δοθεί εντολή στα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα έμμεσης νομιμοποίησης των αυθαιρέτων, με μια ρύθμιση - «πακέτο» η οποία δεν θα προσκρούει στο Σύνταγμα και φυσικά στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Άλλωστε, ήδη το ΣτΕ έχει προειδοποιήσει ότι είναι αντισυνταγματική οποιαδήποτε προσπάθεια νομιμοποίησης αυθαιρέτων μετά το 1983, ενώ έχει πάει κι ένα βήμα παραπέρα ζητώντας και την κατεδάφισή τους.

Θέλοντας να ξεπεράσει τα εμπόδια, η κυβέρνηση σκέπτεται να προχωρήσει στο μοντέλο της «τακτοποίησης» για κάποιες δεκαετίες, όπως συνέβη και με τους ημιυπαίθριους χώρους. Μάλιστα, τα πρόστιμα για τα αυθαίρετα θα συνδεθούν και αυτά με το «Πράσινο Ταμείο» προκειμένου να περάσει η ρύθμιση ευκολότερα από το ΣτΕ. Παράλληλα, θα δηλώνεται ρητά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη ρύθμιση στο μέλλον και ότι η ανοχή με τα αυθαίρετα έχει λήξει.

Αυτό που σκέπτονται οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι το «μοντέλο Τρίτση», δηλαδή «αν το δηλώσεις και το πληρώσεις θα το σώσεις». Στόχος η συγκέντρωση τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ το 2011 από τα εκατοντάδες χιλιάδες αυθαίρετα σε όλη την Ελλάδα ενώ τα συνολικά έσοδα στην τριετία μπορούν να φτάσουν τα 1,5 δισ. ευρώ.

Η κυβέρνηση σκέπτεται να θεσπίσει και εισοδηματικά κριτήρια για την ένταξη των ιδιοκτητών στη ρύθμιση και το ποσό του προστίμου που θα πληρώσουν. «Δεν είναι δυνατόν να πληρώσει το ίδιο αυτός που έχει αυθαίρετο μαντρί και ένας που στην ίδια περιοχή έχει κτίσει βίλα», αναφέρει χαρακτηριστικά κυβερνητικός παράγοντας.

Ουσιαστικά οι έχοντες θα πληρώνουν μεγαλύτερο πρόστιμο διατήρησης κάθε χρόνο και με βάση τα εισοδήματα που δηλώνουν στην Εφορία.

Από τη ρύθμιση πιθανότατα θα εξαιρούνται κτίσματα που βρίσκονται σε δάση, αιγιαλό και αρχαιολογικούς χώρους ενώ θα υπάρξουν ειδικές αναφορές για αυθαίρετες πρώτες κατοικίες σε εκτός σχεδίου περιοχές ή για πολυτελή εξοχικά στα νησιά.

Στο σχέδιο που επεξεργάζονται νομικές υπηρεσίες του κράτους, είναι η γενναία μείωση των προστίμων ανέγερσης και διατήρησης ενός αυθαιρέτου. Σήμερα, αν πιαστεί κάποιος ιδιοκτήτης πληρώνει πρόστιμο ανέγερσης 30% επί της αντικειμενικής αξίας και 5% επί της αντικειμενικής για κάθε χρόνο διατήρησης της παρανομίας. Στις σκέψεις είναι, λοιπόν, η μείωση έως και 50% των προστίμων αυτών και με έκπτωση αν πληρωθούν εφάπαξ κι όχι σε δόσεις. Έτσι, δεν θα υπάρχει «τακτοποίηση», η ρύθμιση δεν θα αντιβαίνει το Σύνταγμα και τα Ταμεία θα γεμίσουν αφού οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τέτοιων ακινήτων θα σπεύσουν να πληρώσουν για να απαλλαγούν από το άγχος των συνεχών ελέγχων και των υψηλών προστίμων.

Στον σχεδιασμό της κυβέρνησης μπαίνουν και τα παλαιότερα ανείσπρακτα πρόστιμα για αυθαίρετα. Το σχέδιο είναι να γίνει ρύθμιση τύπου «περαίωσης» ώστε να πληρωθούν κάποια ποσά, χωρίς προσαυξήσεις και σε πολλές δόσεις.

Πάντως, στο «παιχνίδι» των αυθαιρέτων έχουν μπει εσχάτως -και λόγω εκλογών- και οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι οι οποίοι πιέζουν να γίνει ρύθμιση για τα αυθαίρετα πριν από τις εκλογές.

Τέλος περίπου 100.000 ιδιοκτήτες καταπατημένων δημόσιων εκτάσεων, η συνολική επιφάνεια των οποίων ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια στρέμματα, ενδέχεται να κληθούν να πληρώσουν και να πάρουν τίτλους ιδιοκτησίας.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙΓΡΗΣ & ΓΟΥΙΝΙ: ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΙ (2010), DVDRip AC3 ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟΕταιρεία Παραγωγής :
Walt Disney Television Animation

Διάρκεια : 69'

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:

* Κυνηγώντας το Ουράνιο Τόξο του Γουίνι * Ο Λάμπυ έφτιαξε ένα Μυστήριο
* Σπίτι για τις Διακοπές * Το Γουρουνάκι Καλλιτέχνης
* Το τραγούδι του Λαγού για μια κολοκύθα * Ο Γουίνι Έγινε Μπλε

Υπόθεση * Ο κόσμος Γίνεται Τόσο Φωτεινός όταν έχεις Φίλους!
Ακολουθήστε τους καλούς σας φίλους που εξερευνούν ένα θαυμαστό κόσμο γεμάτο χρώματα, δημιουργικότητα και φιλία!
Βοηθήστε το Γουίνι και τον Τίγρη να βρουν το πιθάρι με το πιο νόστιμο μέλι εκεί που τελειώνει το ουράνιο τόξο.
Μετά, μπείτε στην ομάδα των Σούπερ Λαγωνικών για να λύσετε μαζί το μυστήριο της εξαφάνισης των μαρκαδόρων που εκπλήσσει το Γουρουνάκι
Ανακαλύψτε τι μαγικό συμβαίνει όταν τα χρώματα ανακατεύονται μεταξύ τους!

Γεμάτη με τραγούδια, εκπλήξεις και ενθουσιασμό, αυτή η περιπέτεια του Γουίνι και της παρέας του
είναι μια πηγή χαράς για όλους!Ηττήθηκε από Πανιώνιο ο Παναθηναικός 67 - 65

Με κορυφαίο τον ΜακΛάουντ και εκμεταλλευόμενοι την κούραση του Παναθηναϊκού από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια, ο Πανιώνιος κέρδισε όπως… έχασε την Παρασκευή, με καλάθι σε νεκρό χρόνο (67-65).
Σαρικόπουλος-ΣάτοΔικαιολογίες για τους πράσινους υπάρχουν μιας και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να παίξει το δεύτερο του παιχνίδι μέσα σε 22 ώρες και ότι επίσης αυτό ήταν το τρίτο συνολικά από την Τετάρτη το βράδυ. Κάτι που μεταφράζεται τρίτο ματς σε 64 ώρες με δύο ταξίδια ενδιάμεσα από την Τετάρτη το πρωί.

Πέρα από αυτό όμως, η εικόνα των πρασίνων ήταν κακή… Υπήρχαν παίκτες που ήταν σαν να μην έπαιξαν στο παιχνίδι ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήθελε να ξεκουράσει τους Φώτση και Μάριτς αλλά οι συνθήκες δεν του το επέτρεψαν. Από την μεριά του, το νεανικό σύνολο του Μάρκοβιτς με καλά ποσοστά από την περιφέρεια και τον Μακ Λάουντ σε μεγάλη μέρα, έπαιξε καλή άμυνα, εκνεύρισε τους πράσινους και κατάφερε να πάρει τη νίκη με μία μεγάλη ανατροπή και καλάθι του Μακ Λάουντ στην εκπνοή.

Οι πράσινοι φάνηκαν κουρασμένοι στην αρχή του αγώνα και βρέθηκαν γρήγορα να κυνηγάνε τον Πανιώνιο, που παίζοντας έξυπνα προηγήθηκε με 13-20 στο 10’ με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι προβληματισμένος και να έχει ήδη χρησιμοποιήσει δέκα παίκτες σε ένα δεκάλεπτο!

Η διαφορά έφτασε τους 12 πόντους στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου (16-28) με τους κυανέρυθρους να έχουν ευστοχήσει σε 5 τρίποντα τα περισσότερα χωρίς πίεση. Παρά ένα μικρό σερί με μπροστάρη τον Βουγιούκα οι πράσινοι ήταν και πάλι πίσω στο σκορ με δέκα πόντους στο ημίχρονο (27-37), με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην έχει χρησιμοποιήσει τους Φώτση και Μάριτς αλλά το μεγάλο πρόβλημα να είναι τα ριμπάουντ και η κακή άμυνα.

Η είσοδος του "Μπάτμαν" έδωσε λύσεις στον Παναθηναϊκό, που μείωσε σε 41-44 με το Νίκολας να βοηθάει και αυτός από την περιφέρεια και τους πράσινους να μπαίνουν αλλαγμένοι από τα αποδυτήρια. Το προβάδισμα ήρθε στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου με καλάθι του Μάριτς που επίσης πέρασε στο παιχνίδι, με τον Ζοτς να συνεχίζει τις πολλές αλλαγές.

Μάριτς και Νίκολας οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο 59-51 στο 32’ με την ψυχολογία να έχει αλλάξει και τους πράσινους να είναι καλύτεροι. Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα είχαν τελειώσει ο Πανιώνιος έκανε ένα σερί 5-0 για να μειώσει αρχικά και με το σκορ να είναι 65-60, οι κυανέρυθροι κατάφεραν με ένα νέο 5-0 να ισοφαρίσουν σε 65-65 32’’ πριν το τέλος και τα κακά για τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνονται με καλάθι του Μακ Λάουντ σε νεκρό χρόνο που διαμόρφωσαν το τελικό 67-65

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 27-37, 49-48, 65-67

Παναθηναϊκός: (Ομπράντοβιτς): Καλάθης, Νίκολας 12(3), Σάτο 1, Καϊμακόγλου 3, Βουγιούκας 7, Διαμαντίδης 10(1), Τέπιτς, Περπέρογλου 6, Τσαρτσαρής 6, Μπατίστ 6, Φώτσης 7(1) , Μάριτς 7

Πανιώνιος: (Μάρκοβιτς): ΜακΛάουντ 22, Αθανασούλας 6, Γιάνκοβιτς 12, Καββαδάς, Γιαννόπουλος 7, Αθηναίου, Μπατής 6, Ιωάννου 2, Σαρικόπουλος 2, Ελόνου 8, Παραγυιός 2