Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Η πιο περιζήτητη εργένισσα του κόσμου

Η πιο περιζήτητη εργένισσα του κόσμου


Τώρα αυτό δεν ξέρουμε αν είναι και τόσο θετικό

Από τη μία είναι τιμή ο τίτλος της πιο περιζήτητης και από την άλλη δεν είναι και ό, τι καλύτερο στα 41 σου να είσαι ακόμα εργένισσα. Άρα δεν ξέρουμε αν χάρηκε και τόσο με αυτόν το τίτλο η γλυκύτατη Jennifer Aniston. 

Πάντως το Vanity Fair της τον έδωσε! Την πεντάδα συμπληρώνουν  η Hally Berry, η Elin Νordegre, η Betty White και η Lady Gaga. 

Σε πρόσφατες δηλώσεις της πάντως η Aniston δήλωσε ότι  παρ' όλο που όλοι λένε η καημένη Jennifer είναι άτυχη στον έρωτα η ίδια νοιώθει ότι είναι πολύ τυχερή και έχει αυτό ακριβώς που χρειάζεται.

Έλληνας εξελέγη δικαστής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Έλληνας εξελέγη δικαστής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο


Ο Λ. Σισιλιάνος δικαστής για τα επόμενα εννιά χρόνια

Με απόλυτη πλειοψηφία (115 ψήφους) η κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης εξέλεξε σήμερα το βράδυ τον Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο στην θέση του δικαστή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.

Ο κ. Σισιλιάνος παίρνει την θέση του κ. Ροζάκη, του οποίου έληξε η θητεία. Η διάρκεια της θητείας του κ. Σισιλιάνου είναι εννέα έτη. 

«Καραβάνια» οι λαθρομετανάστες στα σύνορα

«Καραβάνια» οι λαθρομετανάστες στα σύνορα


Κατά κύματα εξαθλιωμένοι άνθρωποι αναζητούν ένα καλύτερο αύριο

Ανεξέλεγκτα μπαίνουν οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα καθημερινά. Τις περισσότερες φορές οι παράνομοι αλλοδαποί γίνονται αντιληπτοί από τις αρχές. Έτσι, σήμερα, συνελήφθησαν συνολικά 188 λαθρομετανάστες στην παραμεθόριο περιοχή Νέας Βύσσας – Καστανέων.

Και οι 188 αλλοδαποί μπήκαν στη χώρα μας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Καταφτάνει η 10η παρτίδα εκκαθαριστικών

Καταφτάνει η 10η παρτίδα εκκαθαριστικών

Αναμένεται να μπουν στα κρατικά ταμεία 194 εκατ. ευρώ
Τη 10η παρτίδα εκκαθαριστικών σημειωμάτων ταχυδρόμησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, σε 412.587 φορολογούμενους, εκ των οποίων οι 109.429 θα λάβουν χρεωστικό εκκαθαριστικό...

Συνεχίζει τις συναυλίες ο Γιάννης Κότσιρας

Συνεχίζει τις συναυλίες ο Γιάννης Κότσιρας


Μας προσκαλεί στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Τα αγαπημένα του τραγούδια θα ερμηνεύσει ο Γιάννης Κότσιρας σε μια μοναδική συναυλία στον καινούριο συναυλιακό χώρο «ΚΤΗΡΙΟ 56» στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού το Σάββατο 16 Οκτωβρίου.

Αφορμή των εμφανίσεών του αποτελεί η κυκλοφορία του νέου και ήδη χρυσού CD  με τίτλο: Γιάννης Κότσιρας LIVE 2010. Τον τραγουδιστή θα συνοδεύσει η Βασιλική Καρακώστα.

Ανανεώνουν Τοροσίδης, Παπαδόπουλος

Ανανεώνουν Τοροσίδης, Παπαδόπουλος

Επενδύει στον ελληνικό κορμό ο Ολυμπιακός

Στη διατήρηση του ελληνικού κορμού, που θα τονώσει το εγχώριο στοιχείο προσβλέπουν στον Ολυμπιακό. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι δύο διεθνείς αμυντικοί πέραν του γεγονότος ότι αποτελούν την αφρόκρεμα που διαθέτει ο Ολυμπιακός σε επίπεδο ποιότητας Ελλήνων παικτών, βρίσκονται σε εξαιρετική ηλικία (αμφότεροι είναι 25 ετών) και με τη μέχρι τώρα παρουσία τους έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά τα επόμενα χρόνια.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις νέες οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, οδηγούν τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας στην απόφαση να επεκτείνουν τα συμβόλαια των δύο παικτών μέσα στο επόμενο διάστημα.

Στις προθέσεις των παραγόντων του Ολυμπιακού είναι να προτείνουν νέα συμβόλαια στους δύο διεθνείς αμυντικούς, που θα προβλέπουν καλύτερους οικονομικούς όρους και υψηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία θα «δέσει» στο Λιμάνι τους δύο παίκτες για πολλά ακόμη χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Τοροσίδης «δένεται» με συμβόλαιο τριών ακόμη ετών με τον Ολυμπαικό με τη ρήτρα αποδέσμευσης να φτάνει στα 7 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του Αβραάμ λήγει το καλοκαίρι του 2012.

Πηγή: gazzetta.gr

Τα δάνεια «έπνιξαν» τη μεγαλύτερη ένωση αγροτών

Τα δάνεια «έπνιξαν» τη μεγαλύτερη ένωση αγροτών


Στις συμπληγάδες της κρίσης η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου

Στην πιο κρίσιμη καμπή της 83χρονης ιστορίας της βρίσκεται τώρα η Ένωση Ηρακλείου που αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα ρευστότητας. Η μεγαλύτερη Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών της χώρας αδυνατεί, τουλάχιστον προς το παρόν, να εξοφλήσει ελαιοπαραγωγούς που από πέρυσι της παρέδωσαν το λάδι τους, ενώ αρκετοί εκ των προμηθευτών της έχουν στα χέρια τους ακάλυπτες επιταγές. 

Τα τραπεζικά δάνεια της Ένωσης έχουν φθάσει το ύψος των εγκεκριμένων ορίων, ενώ οι εργαζόμενοι της έχουν να πληρωθούν επί μήνες. Κι όμως πρόκειται για τη συνεταιριστική οργάνωση με την τεράστια ακίνητη περιουσία, που θα… ζήλευαν εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες. 

Τρία διοικητικά στελέχη της Ένωσης ζητούν άμεσα ενημέρωση από τη γενική διεύθυνση, ώστε να σταθμίσουν την κατάσταση και να καθορίσουν την πορεία της συνεταιριστικής οργάνωσης. 

Πηγή: patris.gr