Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Φουστέρ:Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα "As" και τόνισε πως δεν θα μπορούσε να πει "όχι" σε μία τέτοια μεταγραφή, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντικό βήμα για αυτόν τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.
"Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα και δεν μπορούσα να την αφήσω να ξεφύγει, αφού τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά, ήταν μία πολύ καλή προσφορά. Ήταν μία επιλογή που εμφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα και μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Επιπλέον ήταν μία καλή προσφορά, τόσο για εμένα, όσο και για το σύλλογο. Και αφού υπήρχε ενδιαφέρον και από τις τρεις πλευρές, ήταν λογικό να κλείσει η συμφωνία".

Όσον αφορά στο ρόλο που έπαιξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη μεταγραφή του, επισήμανε: "Ο κ. Βαλβέρδε ήταν αυτός που με πήρε και μου μίλησε γι' αυτήν την επιλογή, με έπεισε ότι εκεί θα έχω πολλές ευκαιρίες να αγωνιστώ και ότι θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά".

Στη συνέχεια μίλησε για το πως νιώθει που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με την "ερυθρόλευκη" φανέλα: "Το ότι έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μία εμπειρία σαν αυτήν, είναι κάτι που αξίζει να τα ζήσεις. Επιπλέον αυτή θα είναι μία σεζόν στην οποία δεν πιστεύω ότι θα είχα πολλές ευκαιρίες να αγωνιστώ, αφού στη θέση μου είναι δύσκολο. Επομένως, η δυνατότητα να υπογράψω για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ήρθε την κατάλληλη στιγμή".

Τέλος, δήλωσε ιδιαίτερα ανυπόμονος να φτάσει στη χώρα μας: "Ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί. Να δω πως θα εγκλιματιστώ σε μια καινούρια χώρα και σε ένα καινούριο ποδόσφαιρο, αλλά με πολλή ανυπομονησία να φτάσω σε μία ομάδα τόσο σημαντική όσο ο Ολυμπιακός".