Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Ρόμενταλ: "Είμαι Ολυμπιακός"

Ρόμενταλ: "Είμαι Ολυμπιακός"
Ο Ντένις Ρόμενταλ υπέγραψε και είναι πλέον επίσημα όχι μόνο παίκτης αλλά και φίλαθλος του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στα ελληνικά!


 
Ο δεξιοπόδαρος Δανός έφτασε λίγο μετά τις 13:30 στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, έβαλε την υπογραφή του στο "ερυθρόλευκο" διετές συμβόλαιο. 

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας υπήρχαν περίπου 30 φίλοι του Ολυμπιακού που υποδέχτηκαν με καπνογόνα και συνθήματα τον Ντένις Ρόμενταλ, κάτι που εντυπωσίασε τον μάνατζερ του, που έβγαλε videos με το κινητό του. 

Στις πρώτες του δηλώσεις μάλιστα, ο διεθνής άσος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τα όσα συνάντησε στον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην υποδοχή του κόσμου. 

"Είναι πολύ όμορφα, πήγα στο προπονητικό είναι μεγαλο και εντυπωσιακό. Moυ άρεσε πολύ του γήπεδο γιατί έχω συνηθίσει στον αγωνιστικό χώρο να είναι κοντά οι εξέδρες και να καταλαβαίνω την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος με υποδέχτηκε με πολύ καλό τρόπο, ήταν πολύ καλοί μαζί μου, ανυπομονώ να παίξω!", τόνισε αρχικά ο Ρόμενταλ, ο οποίος φάνηκε να γνωρίζει αρκετά για την "ερυθρόλευκη" πραγματικότητα:

"Ξέρω ότι πρέπει να γίνουμε ξανά πρωταθλητές, γι' αυτό ήρθα. Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το ρυτθμός ταχζύτητα μ' αρέσει να δημιουργώ ευκαιρίες. το αρνητικό μου είναι οι κεφαλιές που δοελύεω για να το βελτιώσω".