Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Δήλωση του Τάσου Πάντου


«Έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας μου στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αποχωρώ σεμνά και ταπεινά, έτσι όπως λειτούργησα όλο αυτόν τον καιρό και έτσι όπως πιστεύω ότι αρμόζει έναντι στην ιστορία και στο μεγαλείο της ομάδας αυτής.

Νιώθω την ιερή υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και μου έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Όλα αυτά τα χρόνια, αγωνίστηκα με τους παλιούς συμπαίκτες και προπονητές μου, έχοντας σαν μοναδικό γνώμονα το καλό και το συμφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον σεβασμό της ΙΣΤΟΡΙΑΣ που πρεσβεύει αυτή η φανέλα.

Τέλος θέλω να σταθώ στον τεράστιο και ανυπέρβλητο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την αγάπη του προς το πρόσωπό μου και την δύναμη που μου έδιναν να προσπαθώ για το καλύτερο.

Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου...

Δεν ξέρω αν κατάφερα να μπω στο πάνθεον της ιστορίας των παικτών του συλλόγου, μπήκα όμως στις καρδιές των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αυτό για μένα ήταν και είναι η μεγαλύτερη επιτυχία και αναγνώριση...

ΥΓ. Θέλω να ευχηθώ στο νέο Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στους παλιούς και νέους συμπαίκτες και προπονητές, υγεία και πολλές επιτυχίες στο έργο τους.»

                                                                                                                            Τάσος Πάντος

Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο η Σάλκε!
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη Σάλκε. Ο 18χρονος αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική ομάδα, φωτογραφήθηκε στο πλευρό του νέου προπονητή του, Φέλιξ Μάγκατ, και ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως στα ταμεία του Ολυμπιακού θα μπουν περίπου 2 εκατ. ευρώ.

Παρελθόν και ο Στολτίδης

Παρελθόν και ο Στολτίδης
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, με την οποία οριστικοποιείται η λήξη της συνεργασίας με τον "Ιέρο" αναφέρει τα εξής: 

"Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε σήμερα τον Ιεροκλή Στολτίδη, ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον Ιεροκλή Στολτίδη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".