Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Χάσαμε τη μπάλα...


 Το ότι έχει χαθεί η μπάλα στον Ολυμπιακό φαίνεται από την απόφαση να μετατεθεί η «πρώτη» για μία εβδομάδα μετά.
Μία ομάδα που αρχικά πιστεύαμε πως θα αρχίσει στις 7, μετά αποφασίστηκε να ξεκινήσει στις 14 και τελικά η «πρώτη» πάει για τις 21.
Τρελά πράγματα, την ώρα που η ομάδα ψάχνει για προπονητή, παίκτες και κοιτάζει να βρει κάποιες φθηνές λύσεις για να γεμίσουν τα κενά.
Ακόμα κι αν πίστευε κάποιος πως ο Θρύλος θα μπορέσει να βγάλει «λαβράκια» σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, όφειλε να έχει βρει τον προπονητή που θα προχωρούσε σε αυτές τις επιλογές.
Αυτή την ώρα ο Θρύλος αναζητεί παίκτες σε τιμή ευκαιρίας, δίχως να ξέρει ποιον προπονητή θα έχει στον πάγκο του.
Αν τελικά φέρουν έναν τεχνικό με καλό βιογραφικό και αυτός ζητήσει μπάτζετ, θα του απαντήσουν πως ήδη βρήκαμε κάποιους για σένα; Αυτά τα πράγματα δεν θα πίστευε κάποιος πως θα συνέβαιναν στον Ολυμπιακό, αλλά να που τα βλέπουμε.
Ο Ολυμπιακός ασχολείται αποκλειστικά εδώ και μέρες με έναν παίκτη που δεν νομίζω πως θα μπορούσε να αποτελεί υπό φυσιολογικές συνθήκες τη δεύτερη λύση πίσω από τον Γκαλέτι και ακόμα ψάχνει για τον πορτιέρο που θα αντικαταστήσει τον Νικοπολίδη.
Αν ο Θρύλος δεν τρέξει και δεν καταστρώσει σοβαρό σχέδιο για το πώς θα κινηθεί μεταγραφικά τις επόμενες εβδομάδες, προβλέπω χειρότερα απ' όσα αντικρίσαμε τη σεζόν που πέρασε.
Μπάμπης Χριστόγλου

Ολοι εναντίον !
Ξεφυλλίζοντας τον σημερινό Τύπο, είναι διάχυτη η εντύπωση πως τελικά, τον Αλεξανδρή δεν τον θέλει κανείς για «πρώτο» προπονητή του Ολυμπιακού, πέραν του ίδιου του Κόκκαλη
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έχει φαίνεται καταλάβει το πνεύμα του κόσμου, ή απλά το αγνοεί (!) και επιμένει να μην ασχολείται με τους ξένους προπονητές που έχουν προταθεί, έχοντας κατά νου τη λύση Αλεξανδρή.
Οι οπαδοί φωνάζουν μέσω των εκπομπών τους στην τηλεόραση, ο κόσμος στέλνει σωρηδόν μηνύματα σε εφημερίδες και ραδιόφωνα αλλά ο Σ. Κόκκαλης δεν φαίνεται να αλλάζει γνώμη !
Μέχρι και οι στενοί συνεργάτες του στην ΠΑΕ φέρονται να προσπαθούν να του αλλάξουν άποψη, ξέροντας πως στην πρώτη «στραβή» θα είναι αυτοί που θα κληθούν πρώτοι στον ρόλο του «κυματοθραύστη»!
Ετσι, σύσσωμος ο  φιλο-Ολυμπιακός Τύπος, σήμερα, στρέφεται ενάντια στην διαφαινόμενη πρόσληψη του Αλέκου, ελπίζοντας να μεταφέρει επιτέλους τις αντιδράσεις και στα προεδρικά αυτιά…
Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον έχει η άποψη του ίδιου του Αλεξανδρή που επιμένει ότι «δεν ξέρει κάτι το συγκεκριμένο», αντιλαμβανόμενος πως τα πράγματα δεν είναι και πολύ εύκολα.
Ο Αλέκος προσπαθεί να πάρει αυτές τις ημέρες το δίπλωμα της UEFA ώστε να μπορεί να κοουτσάρει και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτό, επιδεινώνει τις φήμες που «φούντωσαν» μετά την αναβολή της πρώτης συγκέντρωσης στου Ρέντη, όπως ακριβώς το ήθελε ο ίδιος …
Πάντως ο Αλεξανδρής είναι έξυπνος άνθρωπος και δεν είναι από αυτούς που θα βάλουν το κεφάλι τους στη λαιμητόμο...
Τέλος, ένα ακόμα ενδεικτικό σημείο του κλίματος που υπάρχει είναι ότι όπως τεχνηέντως διαρρέεται, πολλοί από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αντιδρούν στην πρόσληψη του Αλεξανδρή !!!
Μάλιστα, δημοσιεύονται συγκεκριμένα ονόματα παικτών που «στράβωσαν» στο άκουσμα των φημών αυτών…

Γιώργος Ρους - Εξαιρέσειςη τελευταία μεγάλη επιτυχία στην ελλάδα: Θησέας

Θεοχαρίδης Παντελής ~ Μικρή ΠατρίδαΑπό τα καλύτερα έντεχνα τραγούδια: Δημοσίευση, Θησέας

Σταμάτης Κόκοτας - Στου Όθωνα τα χρόνια

Φύλλα φθινοπωρινά - Φίλιππος ΝικολάουΔημοσίευση: Τάκης Νίνας