Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010

"Διαγωνισμός ομορφιάς "Μις Παγκόσμιο Κύπελλο 2010" (βίντεο)""Ποιος είπε ότι το Μουντιάλ είναι μόνο ανδρική υπόθεση;Στο Europa Park του Rust της Γερμανίας πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς ''Mις Παγκόσμιο Κύπελλο 2010'', όπου 32 υποψήφιες εκπροσωπούσαν την χώρα τους που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ. Ο διαγωνισμός έγινε στις 5 Ιουνίου.
Την Ελλάδα εκπροσώπησε η...
Κατερίνα Γιαννόγλου που ζει από μικρή στο Αμβούργο και κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της πρώτης αναπληρωματικής. Μαζί με τον τίτλο κέρδισε 10.000€, ένα ζευγάρι παπούτσια Peter Kaiser, είδη ένδυσης από την PUMA και καλλυντικά της Revlon."

Φθηνότερο ρεύμα για καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματαΣύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», το υπουργείο Περιβάλλοντος έχει κάνει δεκτή εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, η οποία προβλέπει την χορήγηση εκπτωτικού τιμολογίου ρεύματος σε καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα. Η εφαρμογή του εκπτωτικού...τιμολογίου ενδεχομένως να οδηγήσει στην αύξηση κάποιων άλλων κατηγοριών τιμολογίων, απόφαση που παραπέμπεται όπως όλα δείχνουν για το φθινόπωρο.


Οι υπηρεσίες του υπουργείου εξετάζουν τη δυνατότητα παροχής έκπτωσης 10% επί των σημερινών τιμολογίων στους έχοντες χαμηλά εισοδήματα, μειώσεις 20% για κάποιες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως άνεργοι και άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), ενώ πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η έκπτωση του 20% να επεκταθεί και στους χαμηλοσυνταξιούχους, όσους δηλαδή παίρνουν σήμερα το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Όσο για τις προϋποθέσεις υπαγωγής των δικαιούχων στη νέα κατηγορία τιμολογίου, η εφαρμογή του οποίου εκκρεμεί από το 2008, θα είναι οι εξής:

- Το νοικοκυριό να έχει μικρή κατανάλωση μεταξύ 0-800 kWh ή το πολύ έως 1.000 kWh το 4μηνο. Τα νοικοκυριά που έχουν τέτοιες καταναλώσεις είναι τα μονομελή, χαμηλοσυνταξιούχοι που διαμένουν σε μικρά διαμερίσματα, οικογένεια όπου και οι δύο γονείς είναι μισθωτοί με χαμηλό εισόδημα και διαμένει σε μικρής επιφάνειας διαμέρισμα κοκ.

- Το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού να μη ξεπερνά το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ ετησίως.

- Η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος να αφορά κύρια κατοικία και όχι εξοχική.

Για την υπαγωγή στη νέα κατηγορία θα γίνεται αίτηση από τον ενδιαφερόμενο στον πάροχό του και εν συνεχεία διασταύρωση των εισοδηματικών κριτηρίων από το Τaxis και των καταναλώσεων ρεύματος από τη ΔΕΗ.

Ανεμοστρόβιλος στο Αγιο ΟροςΤους βλέπουμε στην Αμερική συχνά και αλλού αλλά στην Ελλάδα όχι και τόσο. Δείτε έναν ανεμοστρόβιλο στο Αγιο Ορος, στη θάλασσα, όπως τον κατέγραψαν από την Μονή Ιβήρων. Πριν λίγες μέρες έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Απίστευτη απόδραση σκύλου


ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ

Ο σκύλος αυτός ειναι γεννημένος για πολύ μεγάλες περιπέτειες. Τίποτα δε μπορεί να του στερήσει την ελευθερία του. Δείτε εδώ σκαρφάλωμα και πως το έσκασε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

"Oh Mary" live at Le Petit Theatre