Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

"Έρχονται οι πρώτοι σκληροί στα 3TB"

"Σύμφωνα με πληροφορίες, η Seagate αναπτύσσει αυτό τον καιρό ένα νέο σκληρό δίσκο, ο οποίος θα έχει την εντυπωσιακή χωρητικότητα των 3 terabytes. Το επερχόμενο μοντέλο κατασκευάζεται στη διάσταση των 3.5 ιντσών και όπως αναφέρουν οι φήμες θα έχει ταχύτητα περιστροφής 7200 στροφές ανά λεπτό, ενώ... 

θα χρησιμοποιεί το interface σύνδεσης SAS (Serial Attached SCSI) 6.0 Gbps.


Το νέο drive θα ενταχθεί στην οικογένεια Constellation ES, η οποία απευθύνεται στον επιχειρηματικό κλάδο. Προφανώς, θα ακολουθήσουν και μοντέλα για τα τυπικά desktop συστήματα των ιδιωτών. Η Western Digital φέρεται να ετοιμάζει και αυτό μοντέλο με χωρητικότητα 3TB, δε γνωρίζουμε όμως αν θα είναι enterprise ή desktop class. Άλλες πληροφορίες φέρουν επίσης της Seagate να ετοιμάζει δίσκο μεγάλης χωρητικότητας (1TB) και στο form factor των 2.5 ιντσών.

Οι νέοι δίσκοι των 3 terabytes αναμένεται να πιέσουν προς τα κάτω τις τιμές των μοντέλων με χωρητικότητα 2 terabytes, κάτι ιδιαίτερα θετικό για όσους έχουν αυξημένες ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο.

"Δεν υπάρχουν φτηνά δωμάτια!Ούτε καν κάποια έκπτωση!"

"Είμαστε 3 οικογένειες με παιδιά κάτω των τριών ετών που σκεφτήκαμε να αποδράσουμε από τη καθημερινότητα και να απολαύουμε διακοπές το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στην Ελλάδα.
Δε ψάχνουμε κάτι ιδιαίτερο ή εξεζητημένο ένα διαμερισμάκι για την κάθε οικογένεια με τουαλέτα, ψυγείο και κουζίνα με τα βασικά.
Ψάξαμε σε Πελοπόννησο , Εύβοια και Στερεά Ελλάδα!
Τα αποτελέσματα είναι ...
απογοητευτικά.
Δε βρήκαμε κάτι κάτω από 55 ευρώ με τιμές βέβαια να αγγίζουν και τα 130 ευρώ ανά ημέρα και ανά διαμέρισμα. Ούτε καν μια έκπτωση επειδή μιλάμε για πολυήμερες διακοπές και για 3 οικογένειες
Κάλιαρι, Παλέρμο Σιένα με 40 και 30 ευρώ το βράδυ, φτηνότερα ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά προς Ιταλία (από το να πάμε πχ Κρήτη ή Σαντορίνη) βενζίνη επίσης φθηνότερη άρα διακοπές φέτος Ιταλία."

Kαταγγέλουν Διαμαντίδη

Tο ενδεχόμενο ναζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του Δημήτρη Διαμαντίδηεξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς καταγγέλλουν πως ο γκαρντ του Παναθηναϊκούέφτυσε τον Μίλος Τεόντοσιτς.
Η ήττα και ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, εκνεύρισε τους παίκτες του Ολυμπιακού, που έσπασαν έναν υαλοπίνακα. Οι περισσότεροι ήταν σε έξαλλη κατάσταση για τα σφυρίγματα που κατά τη γνώμη τους έκριναν το παιχνίδι.


Δείτε τον Δημητράκη να φτύνει εξ επαφής τον Μίλος !Δείτε τον Δημητράκη παλαιότερα