Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Αποκτήστε τα έντυπά σας ψηφιακά τώρα...

http://www.e-na.com/default.aspx


   
Ειναι 3 χρονών και έχει IQ 140

Ο William Potter ειναι μόλις 3 χρονών αλλά ειναι ένα απο τα νεότερα μέλη τηε Mensa. Το ΙQ του ειναι στα 140 ενώ έχει αρχίσει ήδη να μαθαίνει Ισπανικά και Κινέζικα. Τον ελεύθερό του χρόνο του αρέσει να λύνει σταυρόλεκα ενώ κάτι άλλο που λατρεύει ειναι να...

διαβάζει χάρτες όταν βρίσκεται με τη μαμά του στο αυτοκινητο. Πριν καν κλείσει τα 2 μπορούσε να μετρήσει μέχρι το 20, ήξερε την αλφάβητο, τα σχήματα, τα χρώματα κλπ. Διάνοια ο μικρός

Ο Καιρός - Πέμπτη 18.2.2010

http://www.youtube.com/watch?v=89mN8mVYKDk

Εδώ γράψτε το δικό σας θέμα...

αυτοματισμοί excel

Το excel έχει πολλές ευκολίες και αυτοματισμούς για την προετοιμασία του υλικού μας.


                                                      

Πως κάνω κεφαλαία στο excel (αυτόματα)
φτιάχνω μια στήλη δίπλα σε αυτή που θέλω να κάνω κεφαλαία επιλογή δεξιάς στήλης και insert)
επιλέγω το κελί της καινούργιας στήλης δίπλα στο πρώτο όνομα και γράφω =UPPER(?) όπου ? οι συντεταγμένες του κελιού δίπλα που έχει την καταχώρηση που μας ενδιάφερει. (μπορείτε να το μαρκάρετε με το σχετικο βελάκι ή πατώντας το με το ποντίκι )
μετά αναθέτω την εντολή αυτή στην υπόλοιπη στήλη.
Αναθέτω την εντολή αυτή στην υπόλοιπη στήλη 
Επιλέγω το κελί και εμφανίζεται ένα περίγραμμα γύρω του, σέρνω το σχήμα αυτό σε όλα τα κελιά που θέλω.
sort
επίλογη με header το ποθητό / data / sort/ by header
Για εναλλαγή διάταξης δεδομένων ανάμεσα σε οριζόντια και κάθετα:
  • Επιλέγουμε την περιοχή με τα κελιά και κάνουμε copy (αντιγραφή).
  • Πηγαίνουμε σε ένα άλλο Worksheet (Φύλλο εργασίας).
  • Επιλέγουμε Edit > Paste Special... (Επεξεργασία > Ειδική επικόλληση). Το ίδιο μπορεί να γίνει και με το ποντίκι, με δεξί κλικ στο επιθυμητό cell (κελί) - συνήθως στο A1.
  • Από το παράθυρο επιλογών του Paste Special (Ειδική επικόλληση) επιλέγουμε Transpose (Αλληλομετάθεση, ίσως, στα ελληνικά...)
Αυτάάάα....
Α, στο άνω τμήμα υπάρχουν διάφορες χρήσιμες -κατά περίπτωση- επιλογές. Με Formulas αντιγράφονται μόνο οι Τύποι (Formulas), με Values μόνο οι Τιμές (δηλ. χωρίς χρώματα και αρώματα), ενώ με Formats μόνο η Μορφοποίηση (δηλ. μόνο τα χρώματα και αρώματα)
Copy paste στοιχείων που παράγονται με μαθηματικό τύπο 
Copy όλης της στήλης ή γραμμής επιλογή που πρώτου κελιού, και paste special/values
για να προσθέτει μηδενικά και να γίνει το νούμερο τετραψηφίο
=RIGHT(CONCATENATE("0000";?);4)
Auto fill με σειριακό αριθμό
Συμπληρώνεις 2 κελιά τα επιλέγεις και σέρνεις το περίγραμμα επιλογής


Λευτεριά στα blogs !

Γράψτε το σχολιό σας...

"Μεταλλαγμένοι όσοι έχουν μπλε μάτια!"

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η ομάδα του Δανού γενετιστή Hans Eiberg τα άτομα που διαθέτουν μπλε μάτια έχουν έναν ενιαίο, κοινό πρόγονο. Συνεπώς είναι όλοι συγγενείς μεταξύ τους! Το σχετικό έγγραφο έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό Ανθρώπινης Γενετικής και παρουσιάζει με λεπτομέρειες τα αντίστοιχα στοιχεία.

Το μπλε χρώμα των ματιών οφείλεται σε γενετική μετάλλαξη η οποία παρατηρήθηκε περίπου 6.000 με 10.000 χρόνια πριν. Δηλαδή πριν από τότε, δεν υπήρχαν τέτοιου είδους χρώματα."Αρχικά όλοι είχαμε καστανά μάτια", δηλώνει ο καθηγητής από το τμήμα Κυτταρικής και Μοριακής Ιατρικής στο πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης.

  Ο ίδιος και οι συνάδελφοι του ξεκίνησαν με ένα δείγμα 500 ανθρώπων με κοινή καταγωγή από το Καύκασο και φυσικά γαλανό χρώμα στην ίριδα. Εξέτασαν την κυτταρική δομή του γενετικού κώδικά τους. Παρατηρήθηκε ότι μία μετάλλαξη σε συγκεκριμένο κομμάτι του DNA που επηρεάζει το γονίδιο OCA2 , το οποίο ευθύνεται για την παραγωγή της μελανίνης: του "διακόπτη" που επηρεάζει τη παραγωγή του χρώματος μπλε.
 Η μετάλλαξη είναι συγκεκριμένη . Οι άνθρωποι που διαθέτουν το υπέροχο μπλέ χρώμα , έχουν την ίδια ακριβώς γενετική παραλλαγή σε αντίθεση με εκείνους που διαθέτουν καστανά ή πράσινα.
  Ο Hans Eiberg δήλωσε: "Από αυτή τη σοβαρή παρατήρηση διαπιστώσαμε οι γαλανoμάτηδες όλου του πλανήτη έχουν την ίδια ακολουθία DNA που συνδέετεαι με τη παραγωγή μελανίνης. Από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι όλοι αυτοί οι μπλέ οφθαλμοί των ατόμων προέρχονται από έναν κοινό, ενιαίο απόγονο. Έχουν κληρονομήσει όλοι τον ίδιο "διακόπτη" στο ίδιο σημείο του γενετικού κώδικα. Αυτή λοιπόν η αλλαγή με κάποιο τρόπο εξαπλώθηκε σε πολλά μέρη του κόσμου με αποτέλεσμα να είναι συγγενείς εν αγνοία..." συμπληρώνει ο υπεύθυνος της έρευνας.

  Το χρώμα ματιών αποτελεί καλό παράδειγμα του πώς αυτή η μελέτη συμμετέχει στην κατανόηση της κληρονομικότητας. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που δίδονται στη δημοσιότητα, το πρώτο έμβρυο με χρώμα ματιών μπλε έζησε γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα , κοντά στη σύγχρονη Ουκρανία και οι απόγονοί του μετανάστευσαν στην Βόρεια Ευρώπη την εποχή τη λιθική. 

Ο εγκέφαλός μας κινδυνεύει από υπερφόρτωση!


Οι πληροφορίες που δέχεται ο εγκέφαλός μας σε μία εβδομάδα, μπορούν να προκαλέσουν επικίνδυνη υπερφόρτωση ακόμη και σε έναν φορητό υπολογιστή!
  Η διαπίστωση ανήκει σε ερευνητές του πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι κάθε μέρα οι πληροφορίες που λαμβάνει ένας άνθρωπος ισοδυναμούν με 34 Gigabytes, ποσότητα που μπορεί να υπερφορτώσει ένα laptop μέσα σε μια εβδομάδα.
Ο εγκέφαλός μας δέχεται 100.000 λέξεις την ημέρα!

   Η λήψη των πληροφοριών γίνεται μέσα από το διαδίκτυο, την τηλεόραση, τα email, τα κινητά τηλέφωνα, τα ραδιόφωνα και λιγότερο από εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία. Υπολογίζεται ότι ο εγκέφαλός μας δέχεται περισσότερες από 100.000 λέξεις την ημέρα, δηλαδή σε περίπου 23 λέξεις το δευτερόλεπτο αν το μοιράσουμε στις 12 περίπου ώρες που είναι "ενεργές" κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Οι συνέπειες της υπερφόρτωσης του εγκεφάλου μας!

  Η βασική συνέπεια της υπερφόρτωσης του εγκεφάλου με πληροφορίες είναι η αδυναμία συγκέντρωσης. Οι άνθρωποι δυσκολεύονται πλέον να προχωρήσουν σε βαθύτερες σκέψεις και αναλύσεις. Ο ψυχίατρος Έντουαρντ Χάλοουελ "κρούει τον κώδωνα του κινδύνου" :
 "Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία οι εγκέφαλοί μας δεν είχαν να επεξεργαστούν τόσες πολλές πληροφορίες όσες σήμερα. Έχουμε πια μια γενιά ανθρώπων που περνάνε τόσες ώρες μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή ή σε ένα κινητό, οι οποίοι είναι τόσο απασχολημένοι με την επεξεργασία των πληροφοριών που δέχονται από όλες τις κατευθύνσεις, ώστε χάνουν την ικανότητα να σκέφτονται και να αισθάνονται. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτές τις πληροφορίες είναι επιφανειακές. Οι άνθρωποι θυσιάζουν το βάθος και το αίσθημα και αποκόβονται από τους άλλους ανθρώπους".
Κινδυνεύουμε;

  Οι ερευνητές εκτιμούν ότι ο εγκέφαλός μας δεν απειλείται άμεσα. Ο μεγάλος όμως κίνδυνος είναι ο καταιγισμός πληροφοριών να οδηγήσει σε διαφορετική οδό εξέλιξης τον  ανθρώπινο εγκέφαλο, μέσα από τη δημιουργία νέων νευρωνικών συνδέσεων. Δηλαδή ο εγκέφαλός μας να "καλωδιωθεί" με διαφορετικό τόπο προσαρμοζόμενος στην ποσότητα αλλά και την ποιότητα των ερεθισμάτων που δέχεται.

  Δείτε στο βίντεο πώς λειτουργούν οι νευρώνες του εγκεφάλου μας:
http://www.youtube.com/watch?v=FZ3401XVYww


Τουνγκούσκα: δοκιμή υπερόπλου του Τέσλα προκάλεσε την έκρηξη;


Μία από τις πιο "συνωμοσιολογικές" θεωρίες για το συμβάν της Σιβηρίας το 1908, είναι αυτή που εμπλέκει το όνομα του Νίκολα Τέσλα. Σύμφωνα με αυτήν η φοβερή έκρηξη που συντάραξε την περιοχή της Τουνγκούσκα, προήλθε από τη δοκιμή ενός υπερόπλου του Τέσλα, της περίφημης "ακτίνας θανάτου".
  Μάλιστα οι υποστηρικτές αυτού του σεναρίου λένε πως όταν ο Τέσλα πληροφορήθηκε για την καταστροφή που προκάλεσε το όπλο του στην Τουνγκούσκα, προχώρησε άμεσα στην αποσυναρμολόγησή του αφού έκρινε ότι ήταν υπερβολικά επικίνδυνο!
Τι υποστήριξε ένας μαθητής του Τέσλα, για το συμβάν.
   Ο Frank Germano, μαθητής του ιδιοφυούς εφευρέτη, υποστήριξε ότι είναι πολύ πιθανό ο δάσκαλός του να προκάλεσε την έκρηξη στην προσπάθειά του να δοκιμάσει την δύναμη του
ασύρματου συστήματος ηλεκτρικής μετάδοσης, που ο ίδιος είχε εφεύρει:
  "Ο Τέσλα παραδέχτηκε ότι αυτή τη δοκιμή την είχε κάνει πριν από το 1915 (το συμβάν στη Σιβηρία έγινε το 1908) αλλά δεν διευκρίνησε το πότε ακριβώς. Σίγουρα δεν έχουμε  αποδείξεις, όμως ο Τέσλα είχε τα μέσα να προκαλέσει την έκρηξη της
Τουνγκούσκα.
  Ο πομπός του είχε την ικανότητα να παράγει ενέργεια και συχνότητες ικανές να
απελευθερώσουν την καταστροφικότατη ισχύ των 10 μεγατόνων ΤΝΤ. Αν μελετήσει κάποιος την φύση της έκρηξης στη Σιβηρία, θα δει πως είναι παρόμοια με αυτό που θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση ξαφνικής απελευθέρωσης ασύρματης ισχύος.
  Επιπλέον κανένα φλεγόμενο αντικείμενο δεν αναφέρθηκε στον ουρανό εκείνη τη στιγμή. Είναι δυνατόν ένα αντικείμενο 91.000 τόνων να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα με ταχύτητα  χιλιάδων χιλιομέτρων και κανένας αστρονόμος να μην το εντοπίζει; Όσο για την απουσία κρατήρα , εξηγείται απολύτως γιατί αν η έκρηξη προκλήθηκε από εκπέμπουσα ισχύ, είναι λογικό να μην υπάρχει".
  Στον αντίλογο όλων αυτών, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως είναι πρακτικά αδύνατο να προκάλεσε ο Τέσλα μία τέτοια απελευθέρωση ενέργειας, αφού για να το πετύχει θα χρειαζόταν ένα μηχάνημα υπερβολικά μεγάλων διαστάσεων αλλά και ένα υπολογιστή για να μπορέσει να ελέγξει την ενέργεια. Και τα δύο, λένε, δεν υπήρχαν την εποχή εκείνη.


Εδώ γράψτε το δικό σας θέμα...

Εδώ γράψτε το δικό σας θέμα...

Εδώ γράψτε το δικό σας θέμα...

Εδώ γράψτε το δικό σας θέμα...

Εδώ γράψτε το δικό σας θέμα...


Απόσυρση... τηλεοράσεων


Απόσυρση... τηλεοράσεων από τον Κωτσόβολο
Αποκλειστικά στον Κωτσόβολο Απόσυρση Παλαιών Τηλεοράσεων και Επιπλέον Κέρδος έως 300€ στην Αγορά Καινούριας Ψηφιακής Τηλεόρασης  στην Κωτσόβολος, την κορυφαία αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Το τέλος εκπομπής αναλογικού σήματος έρχεται το 2012 και από σήμερα μόνο η Κωτσόβολος ανοίγει εντυπωσιακά το νέο κόσμο της ψηφιακής τηλεόρασης και ξεκινά ένα μοναδικό πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών τηλεοράσεων με αναλογικό δέκτη!
Τώρα η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα φέρνει την ψηφιακή τηλεόραση ακόμα πιο κοντά μας αφού για λίγες ημέρες, αποκλειστικά και μόνο στην Κωτσόβολος, ισχύει η απόσυρση τηλεοράσεων με αναλογικό σήμα. Με την απόσυρση κάθε παλιάς τηλεόρασης από τις 25 έως τις 30 Ιανουαρίου ο καταναλωτής θα έχει όφελος έως € 300 για την αγορά μιας καινούριας που φέρει το ειδικό νέο σήμα με το χαρακτηριστικό ?D?.
Ήδη στα καταστήματα Κωτσόβολος οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν πρώτοι και αποκλειστικά από το προσωπικό της εταιρείας για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την ψηφιακή μετάβαση του τηλεοπτικού σήματος καθώς και να δουν από κοντά τη μεγαλύτερη γκάμα τηλεοράσεων με ψηφιακό δέκτη mpeg-4 που είναι πλήρως συμβατές με τη νέα πλατφόρμα ψηφιακής εκπομπής που ήδη έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται στην Ελλάδα.
Πλέον του οφέλους της απόσυρσης ισχύουν και οι μοναδικά χαμηλές τιμές και οι εκπτωτικές ευκαιρίες της Κωτσόβολος. Μια από αυτές τις πολύ δυνατές ευκαιρίες είναι και η τηλεόραση 37 ιντσών LG 37LH3000 με ψηφιακό δέκτη mpeg-4 και full HD απεικόνιση η οποία από €599 τώρα κοστίζει €499 και με το όφελος της απόσυρσης φτάνει στα €449!
Φυσικά, εκτός από τη μεγάλη ποικιλία επιλογών σε τηλεοράσεις απίστευτης ευκρίνειας, διατίθενται και αποκωδικοποιητές ψηφιακού σήματος mpeg-4 σε standard και high definition με τιμές από €69 για να γίνει εύκολα η ψηφιακή μετάβαση ακόμη και μέσω των αναλογικών συσκευών. Μια επίσκεψη στο δίκτυο καταστημάτων της Κωτσόβολος είναι αρκετή για να ανακαλύψουν οι καταναλωτές ακόμη περισσότερες ευκαιρίες με τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα σε super τιμές!
Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος ενημέρωσης καθώς και των προσφορών σχετικά με την ψηφιακή μετάβαση ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της DSGi Ελλάδος, δήλωσε: «Άλλη μια εξέλιξη της τηλεόρασης μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας, και όπως πάντα η Κωτσόβολος είναι δίπλα στον καταναλωτή για να τον εισάγει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή τη νέα έννοια. Οι πάντα χαμηλές τιμές της αλυσίδας μας πλαισιώνονται από ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα απόσυρσης αναλογικών συσκευών τηλεόρασης ώστε κάθε Έλληνας καταναλωτής να απολαμβάνει σύντομα όλα τα οφέλη αυτής της νέας συναρπαστικής ψηφιακής εποχής. Όλα αυτά βεβαίως δεν θα είχαν την ίδια αξία αν δε συνοδεύονταν από την άριστη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση του πλήρως εκπαιδευμένου προσωπικού της Κωτσόβολος που είναι πρόθυμο να διευκολύνει και να ενημερώσει όποιον καταναλωτή επισκεφθεί τα καταστήματα μας».


Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 92-72

Με κεκτημένη ταχύτητα στον τελικό
Με ολοκληρωτικό μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οΟλυμπιακός δοκίμασε τις αντοχές του λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του κυπέλλου. Διασύροντας 92-72 τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ έδειξε πανέτοιμος να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Τα δεκάλεπτα: 33-21, 53-37, 80-48, 92-72

Ζενίτ Καζάν-Ολυμπιακός 3-2

Αν και με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, ο Ολυμπιακόςκατάφερε την Τετάρτη (17/02) να ολοκληρώσει την έκπληξη που είχε αρχίσει την προηγούμενη εβδομάδα, πετώντας εκτός συνέχειας του Champions League ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο.
Η ρεβάνς με τη Ζενίτ Καζάν στη Ρωσία ήταν συναρπαστική με τους «ερυθρόλευκους», που χρειάζονταν δύο σετ, να κατακτούν το πρώτο, να χάνουν με κατεβασμένα χέρια τα δύο επόμενα και να επιστρέφουν με μεγάλη ανατροπή στο τέταρτο, πανηγυρίζοντας δικαιότατα την πρόκριση στα πλέι οφ των 6 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για την ιστορία, οι Ρώσοι νίκησαν με 3-2 σετ
Για την είσοδο στο φάιναλ φορ, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη Ντιναμό Μόσχας, η οποία θέλει μόνο ένα σετ στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και «χτυπώντας» στην «κρύα» ακόμα υποδοχή του Ολυμπιακού, προηγήθηκαν γρήγορα-γρήγορα με 6-3. Όταν όμως οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να μπαίνουν στο κλίμα του αγώνα, η κατάσταση άλλαξε. Χάρη στο μπλοκ έκαναν ένα σερί 5-0 και πήραν κεφάλι στο σκορ με 14-11. Η Ζενίτ ανέκαμψε και ισοφάρισε σε 17-17 με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι ως το 20-20. Και πάνω που όλα έδειχναν ότι το σετ θα είχε δραματική εξέλιξη, το εξαιρετικό μπλοκ των Πειραιωτών τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Με τέσσερις αναπάντητους πόντους έφτασαν στο σετ-μπολ με 24-21, γράφοντας χωρίς προβλήματα το 25-21.
Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι βλέποντας τα περιθώρια να στενεύουν, παρουσίασαν ένα καλύτερο πρόσωπο. Βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς και πιέζοντας στο σερβίς επέβαλαν τον ρυθμό τους μετά το 10-10. Πήραν τα ηνία με 14-11 με τους νταμπλούχους Ελλάδας να προσπαθούν να ξεφύγουν από τη σκιά της Ζενίτ αλλά να μην τα καταφέρνουν. Ήταν σταθερά πίσω με 1-2 πόντους με τους γηπεδούχους να στηρίζονται στο μπλοκ τους, να κάνουν ένα σερί 4-0 και να ξεφεύγουν με 21-16. Η κυριαρχία της ρωσικής ομάδας ήταν εμφανής και την οδήγησε εκ του ασφαλούς στο 25-20.
Παρόμοια εξέλιξη είχε το τρίτο σετ. Μετά το 7-7 η Ζενίτ με καλή επίθεση και υποδοχή πήρε το έλεγχο. Πετυχαίνοντας τέσσερις αναπάντητους πόντους, πήρε αέρα με 11-7 και απ’ τη στιγμή που ο Ολυμπιακός συνέχιζε να είναι νωθρός, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει και στο +7 (17-10). Το μοναδικό που κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν να μειώσουν σε 23-19 με το σετ να καταλήγει, όπως άλλωστε διαφαινόταν, στους γηπεδούχους με 25-19.
Στο τέταρτο σετ υπήρξε ισορροπία αρχικά, αφού οι Πειραιώτες ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους. Επακόλουθο ήταν οι δύο ομάδες να συμβαδίζουν ως το 11-11 με τη Ζενίτ με «όπλο» το σερβίς να προηγείται με 16-13. Με τη ψυχολογία στα ύψη, οι γηπεδούχοι διατήρησαν το πάνω χέρι με 19-15 και 22-19. Και ενώ το σετ έδειχνε να οδεύει ολοταχώς προς τα χέρια των γηπεδούχων ήρθε η ανατροπή από την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη. Παίζοντας με πάθος και ψυχή πάνω απ’ όλα, έκανε ένα σερί 4-0 και πήρε προβάδισμα με 23-22 με το παιχνίδι από εκεί και πέρα να είναι ακατάλληλο για καρδιακούς. Κοντράροντας στα ίσια τον αντίπαλο του, που πάλευε με νύχια και με δόντια να παραμείνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ο Ολυμπιακός κατάφερε στο τρίτο σετ-μπολ που είχε να κάνει το 29-27 και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ευκαιρίες της Ζενίτ.
Με τα πάντα να έχουν κριθεί, το πέμπτο σετ ήταν περισσότερο…παρηγοριά στον άρρωστο, δηλαδή τους Ρώσους. Πήραν από την αρχή τα ηνία με 5-2, τα διατήρησαν με 11-5 και έκαναν το ουσιαστικά αδιάφορο 15-8.
Τα σετ: 21-25, 25-20, 25-19, 27-29, 15-8.


Και νέες παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη

Δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών, αποτελούμενοι από 14 αεροσκάφη έκαστος, πέταξαν παράνομα πάνω από το Αιγαίο πραγματοποιώντας δύο παραβάσεις και τρεις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. 
Τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.

Στην παράταση η Καβάλα, 2-1 τον Πανιώνιο

Η Καβάλα είναι η ομάδα που συμπλήρωσε την τελική τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «Αργοναύτες» επικράτησαν στην παράταση 2-1 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη και πήραν το… εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. 
Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 47’ με τον Ντε Μος, όμως στο 84’ ο Ντομπρασίνοβιτς σκόραρε και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί ο Ονουάτσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (97’) και την Καβάλα στους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Ο Πανιώνιος από το 95’ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λάτκα.

Άρης-Skoda Ξάνθη 3-0

Ο ένας τελικός στον δρόμο για τον... τελικό ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον Άρη! Οι "κιτρινόμαυροι" ψέκασαν, σκούπισαν και πέρασαν εύκολα στα ημιτελικά του Κυπέλλου hellas online, επικρατώντας με 3-0 της Skoda Ξάνθης στο γιορτινό "Κλεάνθης Βικελίδης". Κάμπορα, Αντού και Κόκε τα γκολ. Επόμενος αντίπαλος στους "4" η Καβάλα.
Ένα... καυτό "Κλεάνθης Βικελίδης", ένα δυνατό ξεκίνημα, δύο γρήγορα γκολ και ένα τέρμα του αρχηγού, ήταν τα συστατικά της... συνταγής του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για μια χαλαρή νίκη-πρόκριση της ομάδας του στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι "κιτρινόμαυροι" με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ώριμο παιχνίδι στην επανάληψη και τρια γκολ, καθάρισαν από... νωρίς την υπόθεση πρόκριση και πέρασαν στα ημιτελικά, δίχως να απειληθούν ουσιαστικά από την Skoda Ξάνθη.

Ο Κάμπορα έδειξε τον δρόμο (17'), ο Αντού ακολούθησε (23') και ο αρχηγός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, σφράγισε οριστικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου hellas online. 

ΕΛΛΑΔΑ - SUPER LEAGUE (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ)


Α' Γύρος Αγωνιστική 1
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
22/08 16:45Άρης1 - 0Ατρόμητος
22/08 16:45Ξάνθη1 - 1ΠΑΣ Γιάννινα
22/08 19:00Εργοτέλης0 - 3Παναθηναϊκός
23/08 16:45Λεβαδειακός0 - 1Καβάλα
23/08 16:45Αστέρας Τρίπολης0 - 0Α.Ε.Λ.
23/08 19:00Πανθρακικός1 - 2Ηρακλής
Α' Γύρος Αγωνιστική 2
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
29/08 16:45Πανιώνιος1 - 1Εργοτέλης
29/08 16:45Καβάλα0 - 1Αστέρας Τρίπολης
29/08 19:00Ηρακλής2 - 2Άρης
30/08 16:45Ατρόμητος0 - 1Α.Ε.Κ.
30/08 16:45ΠΑΣ Γιάννινα2 - 0Πανθρακικός
30/08 16:45Π.Α.Ο.Κ.3 - 0Λεβαδειακός
30/08 19:00Παναθηναϊκός1 - 0Ξάνθη
30/08 21:15Α.Ε.Λ.0 - 2Ολυμπιακός
Α' Γύρος Αγωνιστική 3
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
12/09 16:45Α.Ε.Λ.2 - 2Ατρόμητος
12/09 19:00Ολυμπιακός0 - 0Καβάλα
12/09 19:00Άρης1 - 0ΠΑΣ Γιάννινα
13/09 16:45Εργοτέλης1 - 0Ξάνθη
13/09 16:45Αστέρας Τρίπολης1 - 1Π.Α.Ο.Κ.
13/09 19:00Πανθρακικός0 - 1Παναθηναϊκός
13/09 19:00Λεβαδειακός1 - 0Πανιώνιος
13/09 21:15Α.Ε.Κ.1 - 0Ηρακλής
Α' Γύρος Αγωνιστική 4
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
19/09 16:45Καβάλα2 - 1Ατρόμητος
19/09 16:45Πανιώνιος1 - 3Αστέρας Τρίπολης
19/09 19:00Ηρακλής2 - 1Α.Ε.Λ.
20/09 16:45Ξάνθη1 - 0Πανθρακικός
20/09 16:45Λεβαδειακός2 - 2Εργοτέλης
20/09 16:45ΠΑΣ Γιάννινα1 - 1Α.Ε.Κ.
20/09 19:00Παναθηναϊκός2 - 1Άρης
20/09 21:15Π.Α.Ο.Κ.1 - 2Ολυμπιακός
Α' Γύρος Αγωνιστική 1
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
23/09 19:00Πανιώνιος0 - 0Π.Α.Ο.Κ.
23/09 21:15Α.Ε.Κ.1 - 2Ολυμπιακός
Α' Γύρος Αγωνιστική 5
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
26/09 16:45Ολυμπιακός1 - 0Πανιώνιος
26/09 16:45Α.Ε.Λ.0 - 0ΠΑΣ Γιάννινα
26/09 19:00Άρης1 - 0Ξάνθη
27/09 16:45Αστέρας Τρίπολης2 - 1Λεβαδειακός
27/09 16:45Εργοτέλης4 - 0Πανθρακικός
27/09 19:00Καβάλα1 - 0Ηρακλής
27/09 19:00Ατρόμητος0 - 0Π.Α.Ο.Κ.
27/09 21:15Α.Ε.Κ.0 - 1Παναθηναϊκός
Α' Γύρος Αγωνιστική 6
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
03/10 16:45Πανθρακικός1 - 1Άρης
03/10 16:45ΠΑΣ Γιάννινα2 - 1Καβάλα
03/10 19:00Λεβαδειακός0 - 3Ολυμπιακός
05/10 16:45Αστέρας Τρίπολης2 - 4Εργοτέλης
05/10 16:45Πανιώνιος2 - 1Ατρόμητος
05/10 19:00Π.Α.Ο.Κ.1 - 0Ηρακλής
05/10 19:00Ξάνθη1 - 0Α.Ε.Κ.
05/10 21:15Παναθηναϊκός4 - 0Α.Ε.Λ.
Α' Γύρος Αγωνιστική 7
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
17/10 16:45Εργοτέλης0 - 0Άρης
17/10 19:00Π.Α.Ο.Κ.2 - 0ΠΑΣ Γιάννινα
17/10 19:00Ολυμπιακός3 - 0Αστέρας Τρίπολης
18/10 16:45Ατρόμητος3 - 0Λεβαδειακός
18/10 16:45Α.Ε.Λ.2 - 0Ξάνθη
18/10 19:00Ηρακλής0 - 2Πανιώνιος
18/10 19:00Καβάλα2 - 2Παναθηναϊκός
18/10 21:15Α.Ε.Κ.3 - 2Πανθρακικός
Α' Γύρος Αγωνιστική 8
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
24/10 16:45Αστέρας Τρίπολης1 - 2Ατρόμητος
24/10 19:00Ολυμπιακός2 - 1Εργοτέλης
24/10 19:00Πανιώνιος3 - 1ΠΑΣ Γιάννινα
25/10 14:30Πανθρακικός1 - 3Α.Ε.Λ.
25/10 14:30Λεβαδειακός1 - 0Ηρακλής
25/10 16:45Άρης1 - 1Α.Ε.Κ.
25/10 19:00Παναθηναϊκός2 - 1Π.Α.Ο.Κ.
25/10 19:00Ξάνθη2 - 1Καβάλα
Α' Γύρος Αγωνιστική 9
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
31/10 16:45Π.Α.Ο.Κ.1 - 0Ξάνθη
31/10 16:45Α.Ε.Λ.2 - 2Άρης
31/10 19:00Ατρόμητος0 - 1Ολυμπιακός
01/11 14:30ΠΑΣ Γιάννινα1 - 1Λεβαδειακός
01/11 14:30Καβάλα3 - 0Πανθρακικός
01/11 14:30Ηρακλής1 - 0Αστέρας Τρίπολης
01/11 16:45Εργοτέλης2 - 2Α.Ε.Κ.
01/11 19:00Παναθηναϊκός2 - 1Πανιώνιος
Α' Γύρος Αγωνιστική 10
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
07/11 16:45Άρης0 - 0Καβάλα
07/11 19:00Πανθρακικός1 - 2Π.Α.Ο.Κ.
07/11 19:00Ολυμπιακός1 - 1Ηρακλής
08/11 14:30Ξάνθη1 - 2Πανιώνιος
08/11 14:30Ατρόμητος0 - 0Εργοτέλης
08/11 16:45Αστέρας Τρίπολης3 - 0ΠΑΣ Γιάννινα
08/11 19:00Λεβαδειακός0 - 2Παναθηναϊκός
09/11 16:45Α.Ε.Κ.3 - 1Α.Ε.Λ.
Α' Γύρος Αγωνιστική 11
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
21/11 16:45Ξάνθη1 - 0Λεβαδειακός
21/11 16:45Καβάλα2 - 1Α.Ε.Κ.
21/11 19:00ΠΑΣ Γιάννινα2 - 2Ολυμπιακός
22/11 14:30Ηρακλής2 - 2Ατρόμητος
22/11 16:45Παναθηναϊκός1 - 1Αστέρας Τρίπολης
22/11 16:45Πανιώνιος3 - 1Πανθρακικός
22/11 19:00Π.Α.Ο.Κ.4 - 1Άρης
Α' Γύρος Αγωνιστική 12
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
28/11 16:45Αστέρας Τρίπολης0 - 0Ξάνθη
28/11 16:45Ηρακλής0 - 2Εργοτέλης
28/11 19:00Α.Ε.Κ.1 - 0Π.Α.Ο.Κ.
29/11 14:30Πανθρακικός0 - 2Λεβαδειακός
29/11 14:30Α.Ε.Λ.1 - 0Καβάλα
29/11 16:45Άρης1 - 1Πανιώνιος
29/11 19:00Ατρόμητος2 - 1ΠΑΣ Γιάννινα
29/11 19:30Ολυμπιακός2 - 0Παναθηναϊκός
Α' Γύρος Αγωνιστική 11
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
02/12 16:45Εργοτέλης0 - 0Α.Ε.Λ.
Α' Γύρος Αγωνιστική 13
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
05/12 16:45Λεβαδειακός0 - 2Άρης
05/12 19:00Ξάνθη0 - 1Ολυμπιακός
05/12 19:00Π.Α.Ο.Κ.1 - 0Α.Ε.Λ.
06/12 14:30Πανθρακικός0 - 0Αστέρας Τρίπολης
06/12 14:30ΠΑΣ Γιάννινα2 - 3Ηρακλής
06/12 16:45Παναθηναϊκός3 - 1Ατρόμητος
06/12 16:45Εργοτέλης1 - 0Καβάλα
06/12 19:15Πανιώνιος3 - 1Α.Ε.Κ.
Α' Γύρος Αγωνιστική 14
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
12/12 16:45ΠΑΣ Γιάννινα1 - 0Εργοτέλης
12/12 16:45Άρης0 - 1Αστέρας Τρίπολης
12/12 19:00Ηρακλής0 - 1Παναθηναϊκός
13/12 14:30Ατρόμητος1 - 0Ξάνθη
13/12 14:30Α.Ε.Λ.2 - 2Πανιώνιος
13/12 16:45Καβάλα0 - 0Π.Α.Ο.Κ.
13/12 16:45Ολυμπιακός3 - 0Πανθρακικός
13/12 19:00Α.Ε.Κ.3 - 2Λεβαδειακός
Α' Γύρος Αγωνιστική 15
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
19/12 16:45Λεβαδειακός3 - 0Α.Ε.Λ.
19/12 16:45Εργοτέλης0 - 2Π.Α.Ο.Κ.
19/12 19:00Παναθηναϊκός4 - 0ΠΑΣ Γιάννινα
20/12 14:30Πανιώνιος1 - 2Καβάλα
20/12 14:30Πανθρακικός0 - 3Ατρόμητος
20/12 16:45Αστέρας Τρίπολης2 - 0Α.Ε.Κ.
20/12 19:00Ξάνθη4 - 3Ηρακλής
20/12 19:00Άρης1 - 0Ολυμπιακός
Α' Γύρος Αγωνιστική 16
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
05/01 16:45Καβάλα2 - 2Λεβαδειακός
05/01 16:45Α.Ε.Λ.1 - 0Αστέρας Τρίπολης
05/01 19:00Ατρόμητος0 - 3Άρης
06/01 14:30ΠΑΣ Γιάννινα0 - 0Ξάνθη
06/01 14:30Ηρακλής3 - 1Πανθρακικός
06/01 16:45Παναθηναϊκός4 - 1Εργοτέλης
06/01 19:00Π.Α.Ο.Κ.1 - 0Πανιώνιος
06/01 19:00Ολυμπιακός1 - 2Α.Ε.Κ.
Α' Γύρος Αγωνιστική 17
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
09/01 16:45Ξάνθη1 - 2Παναθηναϊκός
09/01 16:45Εργοτέλης0 - 0Πανιώνιος
09/01 19:00Λεβαδειακός0 - 2Π.Α.Ο.Κ.
10/01 14:30Ολυμπιακός2 - 1Α.Ε.Λ.
10/01 14:30Πανθρακικός1 - 2ΠΑΣ Γιάννινα
10/01 14:30Αστέρας Τρίπολης1 - 0Καβάλα
10/01 16:45Άρης4 - 2Ηρακλής
10/01 19:00Α.Ε.Κ.3 - 3Ατρόμητος
Α' Γύρος Αγωνιστική 18
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
16/01 16:45Π.Α.Ο.Κ.1 - 0Αστέρας Τρίπολης
16/01 19:00Ξάνθη1 - 0Εργοτέλης
16/01 19:00Ηρακλής1 - 1Α.Ε.Κ.
17/01 14:30Πανιώνιος2 - 2Λεβαδειακός
17/01 14:30Ατρόμητος2 - 1Α.Ε.Λ.
17/01 16:45Παναθηναϊκός2 - 0Πανθρακικός
17/01 16:45ΠΑΣ Γιάννινα0 - 1Άρης
17/01 19:00Καβάλα0 - 0Ολυμπιακός
Α' Γύρος Αγωνιστική 19
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
23/01 16:45Αστέρας Τρίπολης2 - 0Πανιώνιος
23/01 16:45Εργοτέλης1 - 0Λεβαδειακός
23/01 19:00Α.Ε.Λ.2 - 1Ηρακλής
24/01 14:30Πανθρακικός1 - 1Ξάνθη
24/01 14:30Ατρόμητος2 - 0Καβάλα
24/01 16:45Άρης0 - 0Παναθηναϊκός
24/01 19:00Ολυμπιακός0 - 1Π.Α.Ο.Κ.
24/01 19:00Α.Ε.Κ.3 - 1ΠΑΣ Γιάννινα
Β' Γύρος Αγωνιστική 20
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
30/01 16:45Ηρακλής1 - 0Καβάλα
30/01 16:45ΠΑΣ Γιάννινα2 - 0Α.Ε.Λ.
30/01 19:00Π.Α.Ο.Κ.1 - 0Ατρόμητος
31/01 14:30Πανθρακικός3 - 2Εργοτέλης
31/01 14:30Ξάνθη2 - 1Άρης
31/01 14:30Λεβαδειακός1 - 0Αστέρας Τρίπολης
31/01 16:45Πανιώνιος0 - 1Ολυμπιακός
31/01 19:00Παναθηναϊκός1 - 1Α.Ε.Κ.
Α' Γύρος Αγωνιστική 21
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
06/02 16:45Άρης0 - 2Πανθρακικός
06/02 16:45Καβάλα1 - 0ΠΑΣ Γιάννινα
06/02 19:00Α.Ε.Κ.3 - 1Ξάνθη
07/02 14:30Ατρόμητος1 - 0Πανιώνιος
07/02 14:30Εργοτέλης4 - 3Αστέρας Τρίπολης
07/02 16:45Ολυμπιακός5 - 1Λεβαδειακός
07/02 16:45Ηρακλής1 - 1Π.Α.Ο.Κ.
07/02 19:00Α.Ε.Λ.0 - 3Παναθηναϊκός
Α' Γύρος Αγωνιστική 22
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
13/02 16:45Πανθρακικός1 - 2Α.Ε.Κ.
13/02 16:45Ξάνθη0 - 1Α.Ε.Λ.
13/02 19:00ΠΑΣ Γιάννινα0 - 1Π.Α.Ο.Κ.
14/02 14:30Πανιώνιος0 - 0Ηρακλής
14/02 14:30Λεβαδειακός1 - 1Ατρόμητος
14/02 16:45Άρης2 - 1Εργοτέλης
14/02 16:45Παναθηναϊκός0 - 2Καβάλα
14/02 19:00Αστέρας Τρίπολης1 - 3Ολυμπιακός
Α' Γύρος Αγωνιστική 23
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
20/02 16:45ΚαβάλαBETΞάνθη
20/02 16:45ΗρακλήςBETΛεβαδειακός
20/02 19:00ΕργοτέληςBETΟλυμπιακός
21/02 14:30ΠΑΣ ΓιάννιναBETΠανιώνιος
21/02 14:30ΑτρόμητοςBETΑστέρας Τρίπολης
21/02 14:30Α.Ε.Λ.BETΠανθρακικός
21/02 16:45Α.Ε.Κ.BETΆρης
21/02 19:00Π.Α.Ο.Κ.BETΠαναθηναϊκός
Α' Γύρος Αγωνιστική 24
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
27/02 16:45Αστέρας ΤρίποληςBETΗρακλής
27/02 19:00ΞάνθηBETΠ.Α.Ο.Κ.
27/02 19:00ΆρηςBETΑ.Ε.Λ.
28/02 14:30ΠανθρακικόςBETΚαβάλα
28/02 16:45ΛεβαδειακόςBETΠΑΣ Γιάννινα
28/02 16:45Α.Ε.Κ.BETΕργοτέλης
28/02 16:45ΟλυμπιακόςBETΑτρόμητος
28/02 19:00ΠανιώνιοςBETΠαναθηναϊκός
Α' Γύρος Αγωνιστική 25
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
06/03 16:45ΚαβάλαBETΆρης
06/03 16:45Π.Α.Ο.Κ.BETΠανθρακικός
06/03 19:00Α.Ε.Λ.BETΑ.Ε.Κ.
07/03 14:30ΕργοτέληςBETΑτρόμητος
07/03 14:30ΠανιώνιοςBETΞάνθη
07/03 14:30ΠΑΣ ΓιάννιναBETΑστέρας Τρίπολης
07/03 16:45ΠαναθηναϊκόςBETΛεβαδειακός
07/03 19:00ΗρακλήςBETΟλυμπιακός
Α' Γύρος Αγωνιστική 26
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
13/03 16:45ΑτρόμητοςBETΗρακλής
13/03 19:00ΟλυμπιακόςBETΠΑΣ Γιάννινα
13/03 19:00Α.Ε.Κ.BETΚαβάλα
14/03 14:30ΛεβαδειακόςBETΞάνθη
14/03 14:30ΠανθρακικόςBETΠανιώνιος
14/03 16:45Α.Ε.Λ.BETΕργοτέλης
14/03 16:45Αστέρας ΤρίποληςBETΠαναθηναϊκός
14/03 19:00ΆρηςBETΠ.Α.Ο.Κ.
Α' Γύρος Αγωνιστική 27
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
21/03 19:00ΕργοτέληςBETΗρακλής
21/03 19:00ΠαναθηναϊκόςBETΟλυμπιακός
21/03 19:00Π.Α.Ο.Κ.BETΑ.Ε.Κ.
21/03 19:00ΠΑΣ ΓιάννιναBETΑτρόμητος
21/03 19:00ΠανιώνιοςBETΆρης
21/03 19:00ΚαβάλαBETΑ.Ε.Λ.
21/03 19:00ΞάνθηBETΑστέρας Τρίπολης
21/03 19:00ΛεβαδειακόςBETΠανθρακικός
Α' Γύρος Αγωνιστική 28
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
28/03 19:00Αστέρας ΤρίποληςBETΠανθρακικός
28/03 19:00ΆρηςBETΛεβαδειακός
28/03 19:00ΗρακλήςBETΠΑΣ Γιάννινα
28/03 19:00Α.Ε.Κ.BETΠανιώνιος
28/03 19:00ΟλυμπιακόςBETΞάνθη
28/03 19:00ΚαβάλαBETΕργοτέλης
28/03 19:00ΑτρόμητοςBETΠαναθηναϊκός
28/03 19:00Α.Ε.Λ.BETΠ.Α.Ο.Κ.
Α' Γύρος Αγωνιστική 29
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
11/04 19:00ΛεβαδειακόςBETΑ.Ε.Κ.
11/04 19:00ΠαναθηναϊκόςBETΗρακλής
11/04 19:00ΠανθρακικόςBETΟλυμπιακός
11/04 19:00ΞάνθηBETΑτρόμητος
11/04 19:00Αστέρας ΤρίποληςBETΆρης
11/04 19:00ΕργοτέληςBETΠΑΣ Γιάννινα
11/04 19:00Π.Α.Ο.Κ.BETΚαβάλα
11/04 19:00ΠανιώνιοςBETΑ.Ε.Λ.
Α' Γύρος Αγωνιστική 30
ΗΜΕΡΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΣΚΟΡΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
18/04 19:00Α.Ε.Λ.BETΛεβαδειακός
18/04 19:00Π.Α.Ο.Κ.BETΕργοτέλης
18/04 19:00Α.Ε.Κ.BETΑστέρας Τρίπολης
18/04 19:00ΑτρόμητοςBETΠανθρακικός
18/04 19:00ΟλυμπιακόςBETΆρης
18/04 19:00ΚαβάλαBETΠανιώνιος
18/04 19:00ΗρακλήςBETΞάνθη
18/04 19:00ΠΑΣ ΓιάννιναBETΠαναθηναϊκός