Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

Αιματηρή συμπλοκή στο Βύρωνα

Ενας άνδρας σκοτώθηκε και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στο Βύρωνα, σε άγρια συμπλοκή ανδρών της ΕΛ.ΑΣ με τους ίδιους δράστες που τα μεσάνυχτα της Δευτέρας είχαν αφαιρέσει πιστόλια και αλεξίσφαιρα από δύο αστυνομικούς στο Μαρούσι.


Σε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και δύο ατόμων που αναζητούνταν για ληστείες σκοτώθηκε ένας Αλβανός υπήκοος, ο οποίος εργάζονταν σε οικοδομή της περιοχής και τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και ένας εκ των κακοποιών.
Στον χώρο που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό έγινε πραγματική μάχη το απόγευμα της Τρίτης, αφού οι κακοποιοί, προκειμένου να διαφύγουν, δεν δίστασαν να εκτοξεύσουν εναντίον των αστυνομικών και μέσα σε κόσμο έξι χειροβομβίδες, από τις οποίες εξερράγησαν οι δύο.
Οι δράστες είναι τα ίδια άτομα που λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας είχαν αιφνιδιάσει δύο αστυνομικούς του Τμήματος Αμαρουσίου και τους είχαν αφαιρέσει τα πιστόλια και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Μετά τη συμπλοκή στο Βύρωνα έγινε έρευνα σε διαμέρισμα όπου διέμεναν και βρέθηκαν στην κατοχή τους τα πιστόλια που είχαν αφαιρέσει από τους αστυνομικούς καθώς και το αυτοκίνητο μάρκας Πεζώ με το οποίο είχαν διαφύγει από το Μαρούσι.
Η αγάπη έχει τα μαθηματικά της

Τη συνταγή της απόλυτης αγάπης ισχυρίζεται ότι βρήκε ένας Αυστραλός καθηγητής μαθηματικών, η οποία στηρίζεται σε μια απλή... μαθηματική εξίσωση. 
Η «συνταγή του έρωτα» έχει τα έξης συστατικά: Την ηλικία, κατά την οποία κάποιος αρχίζει να αναζητά τον έναν και μοναδικό σύντροφο, καθώς και τη μέγιστη ηλικία που κάποιος θα σκεφτόταν να παντρευτεί.

Οι ρομαντικές ψυχές ίσως βρουν λίγο «πεζό» τον τρόπο εύρεσης του τέλειου συντρόφου, ωστόσο ο μαθηματικός Τόνι Ντούλι από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας πιστεύει ότι η συνταγή αυτή ταιριάζει σε πολλά ζευγάρια.

Παρά τον «ντόρο» που έχει γίνει, η νέα εφεύρεση δεν ανταποκρίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, παρά μόνο στο 37% αυτών.

Ο Ντούλι υποστηρίζει ότι η «συνταγή» του αποτελεί σημαντικό σύμβουλο για πολλούς, έτσι ώστε να αποφασίσουν την κατάλληλη στιγμή πότε θα «σοβαρευτούν».

Τα αυτιστικά παιδιά απεχθάνονται τις αγκαλιές

Έρευνα Βρετανών επιστημόνων αποκαλύπτει ότι οι καθυστερήσεις σε καίριες περιόδους ανάπτυξης του εγκεφάλου του εμβρύου, ίσως, να εξηγούν γιατί στα αυτιστικά άτομα δεν αρέσουν οι αγκαλιές.
Με μελέτη που έγινε σε πειραματόζωο με σύνδρομο «Fragile X», διαπιστώθηκε ότι η «καλωδίωση» στο μέρος του εγκεφάλου που σχετίζεται με την αφή αργεί πολύ να σχηματιστεί. Στο ιατρικό περιοδικό «Neuron», οι επιστήμονες αναφέρουν ότι τα ευρήματα ίσως βοηθήσουν να κατανοήσουμε γιατί τα άτομα που έχουν το σύνδρομο εκδηλώνουν υπερευαισθησία στη φυσική επαφή.
Επιπλέον, υποδεικνύονται τα στάδια ανάπτυξης κατά τα οποία η θεραπεία θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική.

Το σύνδρομο «Fragile X» προκαλείται από ένα μεταλλαγμένο γονίδιο στο χρωμόσωμα X, το οποίο ευθύνεται για την παραγωγή μιας πρωτεΐνης που ονομάζεται «Fragile X Πρωτεΐνη Νοητικής Υστέρησης».
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η πρωτεΐνη διευθύνει την παραγωγή περαιτέρω πρωτεϊνών που βοηθούν στη δημιουργία νοητικής «συνοχής» στο μυαλό. Τα αγόρια επηρεάζονται συνήθως περισσότερο από αυτή την κατάσταση, η οποία είναι η πιο γνωστή αιτία του αυτισμού, καθώς έχουν μόνο το χρωμόσωμα Χ. Εκτός από διανοητική ανεπάρκεια, υπέρ-κινητικότητα, συναισθηματικά προβλήματα και άλλα που αφορούν στη συμπεριφορά, τα άτομα με σύνδρομο «Fragile X» παρουσιάζουν επίσης προβλήματα οπτικής επαφής, ενώ παράλληλα δεν αρέσκονται στη σωματική επαφή.

Οι εφοριακοί αποχωρούν από το απεργιακό μέτωπο

Την απόφασή της να αναστείλει την εξαγγελθείσα για αύριο 24ωρη απεργία ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων στις εφορίες.
«Κάτω από τη σημερινή δραματική οικονομική κατάσταση της χώρας, δεν υπάρχουν παραπέρα περιθώρια για απεργιακές κινητοποιήσεις που οδηγούσαν σε καλύτερα αποτελέσματα για τους εφοριακούς, αφού τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί έχουν καθολικό χαρακτήρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΔΑΚΕ, η οποία αμφισβητεί τη νομιμότητα της απόφαση της πλειοψηφίας, που πρόσκειται στη ΠΑΣΚΕ.

Κανονικά συνεχίζεται, αντίθετα, η απεργία μέχρι την Παρασκευή όλων των υπόλοιπων εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η απεργία πραγματοποιείται ως μορφή διαμαρτυρίας έναντι στην απόφαση της κυβέρνησης να παγώσει τους μισθούς, να καταργήσει την αυτοτελή φορολόγηση ορισμένων εισοδημάτων τους και να περικόψει κατά 10% τα επιδόματα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι απώλειες στον μισθό τους ανέρχονται από 350 έως 700 ευρώ τον μήνα.

Πρώτη εμφάνιση για τους 12πύρηνους Opteron της AMD

Απέχουμε ακόμη λίγες εβδομάδες μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις της AMD για τους νέους 12πύρηνουςεπεξεργαστές Opteron, φαίνεται όμως ότι η αγορά δε μπορεί να περιμένει. Εδώ και λίγες ώρες έχει κάνει την εμφάνισή του στο eBay ένα σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει τον AMD Opteron 6174. Ο επεξεργαστής αυτός είναι ο πρώτος της AMD που βγαίνει στο εμπόριο και βασίζεται στην αρχιτεκτονική Magny Cours.

Ο συγκεκριμένος Opteron διαθέτει 12 πυρήνες, καθένας εκ των οποίων είναι χρονισμένος στα 2.2GHz. Το σύστημα που κυκλοφορεί στο eBay διαθέτει mobo Tyan με 4 sockets, οπότε μιλάμε για υπολογιστή με 48 πυρήνες. Το πακέτο συμπληρώνεται από 64GB μνήμης DDR3-1333 και το κόστος του ανέρχεται στα 20.000 δολάρια [περίπου 15.000 ευρώ].

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Internet, οι 12πύρηνοι Opteron θα κυκλοφορήσουν στις συχνότητες των 1.7, 1.9, 2.1, 2.2 και 2.3 GHz και θα εντάσσονται στις κατηγορίες των EE, SE και HE. Όσο για την κατανάλωσή τους, φαίνεται ότι θα έχουν μέγιστη τιμή TDP στα 140 watts.

Ανακοινώθηκε η ATI Radeon HD 5570

Η AMD ανακοίνωσε άλλη μια οικονομική κάρτα της σειράς ATI Radeon HD 5000. Πρόκειται για την ATI Radeon HD 5570, η οποία είναι σαφώς ισχυρότερη από τη Radeon HD 5450 που ανακοινώθηκε πρόσφατα, διατηρώντας παράλληλα τις χωροταξικές διευκολύνσεις της μικρής της αδελφής. Με άλλα λόγια, η Radeon HD 5570 είναι ιδανική για υπολογιστές περιορισμένου μεγέθους, καθώς το μήκος της είναι εξαιρετικά μικρό.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η νέα κάρτα διαθέτει 400 stream processors, με τον πυρήνα να είναι χρονισμένος στα 650MHz. Καταλαμβάνει ένα slot στο mobo και υποστηρίζει τις τεχνολογίες DirectX 11 και OpenGL 3.2, ενώ χάρη στο Eyefinity μπορεί να συνεργαστεί με ένα, δύο ή τρία monitors.

Η κάρτα αναφοράς που ανακοίνωσε η AMD διαθέτει μια έξοδο DVI, μία VGA και μία DisplayPort. Ως συνήθως, οι τρίτοι κατασκευαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις εξόδους στις δικές τους υλοποιήσεις.

ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ (ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΕΛΛΑΔΑ)

ΥΠΟΘΕΣΗ :
Καθώς ο ντεντέκτιβ ανθρωποκτονιών Τόμας Κρέιβεν ερευνά το θάνατο της ακτιβίστριας κόρης του, ανακαλύπτει όχι μόνο την κρυφή της ζωή, αλλά κι ένα σχέδιο συγκάλυψης των γεγονότων από κυβερνητικές υπηρεσίες και επιχειρηματικά συμφέροντα που προσελκύει το ενδιαφέρον ενός πράκτορα, με αποστολή να καθαρίσει όλες τις αποδείξεις.

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΤΙΝ ΚΑΜΠΕΛ
Σενάριο: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΟΝΑΧΑΝ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΠΟΒΕΛ
Ηθοποιοί: ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ , ΝΤΑΝΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ , ΡΕΙ ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ , ΣΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΣ , ΜΠΟΓΙΑΝΑ ΝΟΒΑΚΟΒΙΤΣ


e-shop.gr


    ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ...

(PER.558292) INTEL CORE I7-870 2.93 GHZ LGA1156 - BOX

Βασισμένη στην επαναστατική μικροαρχιτεκτονική στα 45nm, η Intel κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά με την κυκλοφορία των νέων Core i7 επεξεργαστών! Η νέα σειρά είναι σχεδιασμένη για να παρέχει άφθονη επεξεργαστική ισχύ για να κάνετε περισσότερα χωρίς να καθυστερείτε. Τώρα μπορείτε να τρέχετε ταυτόχρονα antivirus προγράμματα, απαιτητικές εφαρμογές και λειτουργίες multimedia με μεγάλη άνεση.
 • Τεχνολογία Κατασκευής: 45 nm.

 • DMI: 2.5 GT/s.

 • Χρονισμός: 2.93 GHz.

 • Τοποθέτηση: LGA 1156.

 • Intel Smart Cache Size: 8 MB.

 • Thermal Design Power: 95W.

 • Μέγιστο μέγεθος μνήμης: 16GB DDR3.

 • Μέγιστο bandwith μνήμης: 21GB/s.

 • Υποστηριζόμενοι Χρονισμοί Μνήμης: DDR3-800/1066/1333.

 • Υποστηριζόμενες δυνατότητες: Quad Core / Instruction Set 64bit / Intel Virtualization Technology / Execute Disable Bit / Enhanced Intel Speedstep Technology / Enhanced Halt State / Intel 64 / Intel Demand Based Switching / Intel Turbo Boosting Technology / Intel Hyper-Threading Technology / Intel Trusted Execution Technology.

 • Συσκευασία: Box.

 • Εγγύηση: 3 χρόνια. DOA 7 ημερών

  Η συσκευασία ΒΟΧ των επεξεργαστών περιλαμβάνει κατάλληλο ανεμιστηράκι και έρχεται σε πλαστικό κουτί λιανικής πώλησης από την Intel. Έχει επίσης μεγαλύτερη εγγύηση τριών ετών από τις αντίστοιχες 'ΤRΑΥ' εκδόσεις που έχουν ένα έτος εγγύηση.
  Σημειώστε επίσης ότι σε περίπτωση προβλήματος στην χρήση του επεξεργαστή είναι απαραίτητο να επιστρέφεται και το σύστημα ψύξης.

 • INTEL
  Κατηγορία:ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU / INTEL στην κατηγορία ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU
  Υποκατηγορία:SOCKET LGA1156
  Τιμή:416.68 € + 79.17 € 19% ΦΠΑ = 495.85 € • (PER.450158) HP OFFICEJET PRO 8500 ALL-IN-ONE CB022A

  Το HP OFFICEJET PRO 8500 ALL-IN-ONE CB022A, εκτυπωτής, σαρωτής, αντιγραφικό και φαξ έχει σχεδιαστεί για μικρές και οικιακές επιχειρήσεις πελάτες, οι οποίοι αναζητούν μια αξιόπιστη συσκευή τρία σε ένα, που προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες και χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης και κατοχής σε σχέση με τις συσκευές laser όλα σε ένα.
  Αγοράζοντας ένα HP OFFICEJET PRO 8500 ALL-IN-ONE CB022Aη ΗΡ σας επιστρέφει 40 €, με ταχυδρομική επιταγή. Επιπλέον, εάν αγοράσετε ταυτόχρονα και το δοχείο μαύρης μελάνης μεγάλης χωρητικότητας (C4906AE)κερδίζετε επιπλέον 5 €.

  Μπορείτε να διεκδικήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
  1. Στείλτε με φαξ την απόδειξη αγοράς του εκτυπωτή/ πολυμηχανήματος ή και του δοχείου μελάνης αν πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη αγορά, και τα στοιχεία σας (Ονομ/μο, Διεύθυνση και τηλ. επικοινωνίας) στο 210 48 20 288.Τηλέφωνο για πληροφορίες 211 10 20 420.
  2. Στείλτε ταχυδρομικά τα στοιχεία σας (Ονομ/μο, Διεύθυνση και τηλ. επικοινωνίας) και αντίγραφο της απόδειξης αγοράς στην Telechoice, 25ης Μαρτίου 4, Ταύρος, 17778.
  3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, (Ονομ/μο, Διεύθυνση και τηλ. επικοινωνίας) και επισυνάψτε αντίγραφο της απόδειξης αγοράς στο www.hp.gr/OJPro
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
  Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 08/02/2010 έως και 20/04/2010. Οι αιτήσεις συμμετοχής για την επιστροφή χρημάτων θα γίνονται δεκτές μέχρι 23/04/2010. (Δεν θα τηρηθεί αρχείο προσωπικών δεδομένων).
  Προδιαγραφές εκτύπωσης
 • Ταχύτητα εκτύπωσης (ασπρόμαυρη, πρόχειρη ποιότητα, Α4): Μέχρι 35 σελ/λεπτό.

 • Ταχύτητα εκτύπωσης (έγχρωμη, πρόχειρη ποιότητα, Α4): Έως 34 σελ/λεπτό.

 • Ταχύτητα εκτύπωσης (ασπρόμαυρη, κανονική ποιότητα, Α4): Έως 19 σελ/λεπτό.

 • Ταχύτητα εκτύπωσης (έγχρωμη, κανονική ποιότητα, Α4): Έως 19 σελ/λεπτό.

 • Ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης (σε σχέση με laser): Μέχρι 15 σελ/λεπτό.

 • Ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης (σε σχέση με laser): Έως 11 σελ/λεπτό.

 • Κύκλος λειτουργίας (μηνιαίος, Α4): Έως 15.000 σελίδες.

 • Συνιστώμενος μηνιαίος όγκος χαρτιού: 250 έως 1250.

 • Τεχνολογία εκτύπωσης: Θερμική εκτύπωση inkjet HP.

 • Ποιότητα εκτύπωσης (ασπρόμαυρη, βέλτιστη ποιότητα): Έως 1.200 x 1.200 dpi.

 • Ποιότητα εκτύπωσης (έγχρωμη, βέλτιστη ποιότητα): Έγχρωμη εκτύπωση με βελτιστοποιημένη ανάλυση μέχρι και 4800 x 1200 dpi (σε φωτογραφικό χαρτί HP Advanced, ανάλυση εισόδου 1200 x 1200 dpi).

  Σύστημα σάρωσης

 • Τύπος σάρωσης: Επίπεδης επιφάνειας, ADF.

 • Οπτική ανάλυση σάρωσης: Μέχρι 4800 dpi.

 • Βάθος bit: 48 bit.

 • Μέγιστο μέγεθος σάρωσης (επίπεδη επιφάνεια): 216 x 297 mm.

 • Μέγιστο μέγεθος σάρωσης (ADF): 216 x 356 mm.

  Σύστημα δημιουργίας αντιγράφων

 • Αλλαγή μεγέθους αντιγραφικού: 25 έως 400%.

 • Ταχύτητα αντιγραφής (ασπρόμαυρη, πρόχειρη ποιότητα, Α4): Έως 35 αντίγραφα/λεπτό.

 • Μέγιστος αριθμός αντιγράφων: Έως 99.

 • Ανάλυση αντιγραφής (ασπρόμαυρο κείμενο): Έως 1200 x 600 dpi.

  Λειτουργικότητα φαξ

 • Ταχύτητα φαξ: 3 δευτερόλεπτα ανά σελίδα.

 • Αριθμός Α4 σελίδων που παραμένουν στη μνήμη: Έως 125 σελίδες.

 • Ανάλυση (ασπρόμαυρο, καλύτερη μορφή): Έως 300 x 300 dpi.

 • Μέγιστος αριθμός αριθμών γρήγορης κλήσης: Έως 99.

 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Αυτόματη επανάκληση, Καθυστέρηση αποστολής φαξ.

 • Μέγιστος αριθμός τοποθεσιών αποστολής: 48 τοποθεσίες.

  Εκτύπωση φωτογραφιών και έξυπνες λειτουργίες

 • Οθόνη: LCD (κείμενο 2 γραμμών).

 • Εκτύπωση χωρίς περιθώρια: Ναι (έως 216 x 279 mm).

 • Συμβατότητα κάρτας μνήμης: CompactFlash Type I και II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Secure Digital (SD), High Capacity Secure Digital (SDHC), MultiMediaCard (MMC), xD-Picture Card, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick Micro (ο προσαρμογέας δεν περιλαμβάνεται, διατίθεται χωριστά) MultiMediaCard μειωμένου μεγέθους, RS-MMC/MMC mobile, MMCmicro, miniSD, microSD (ο προσαρμογέας δεν περιλαμβάνεται, διατίθεται χωριστά).

  Χειρισμός χαρτιού

 • Διαχείριση χαρτιού προαιρετική/εισόδου: Προαιρετικός δεύτερος δίσκος εισόδου 250 φύλλων.

 • Διαχείριση χαρτιού προαιρετική/εξόδου: Κανένα.

 • Διαχείριση χαρτιού τυπική/εισόδου: Δίσκος εισόδου 250 φύλλων, αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) 35 φύλλων.

 • Διαχείριση χαρτιού τυπική/εξόδου: Δίσκος εξόδου 150 φύλλων.

 • Μέγιστη χωρητικότητα εισόδου (φάκελοι): Έως 20.

 • Επιλογές εκτύπωσης δύο όψεων: Aυτόματη (βασική).

 • Χειρισμός τελικού αποτελέσματος: Τροφοδότηση μεμονωμένων φύλλων.

 • Τυπικά μεγέθη μέσων: A4 (210 x 297 mm), A5 (148 x 210 mm), A6 (105 x 148 mm), B4 (250 x 353 mm), B5 (176 x 250 mm), B6 (125 x 176 mm), C5 (162 x 229 mm), C6 (114 x 162 mm), 100 x 150 mm.

 • Προσαρμοσμένα μεγέθη μέσων: 76 x 127 έως 216 x 356 mm.

 • Υποστηριζόμενοι τύποι μέσων: Χαρτί (φυλλάδιο, inkjet, απλό), φωτογραφικό χαρτί, φάκελοι, κάρτες (ευρετηρίου), διαφάνειες.

  Χαρακτηριστικά συστήματος

 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 384 MHz.

 • Τυπική μνήμη: 64 MB.

 • Μέγιστη μνήμη: 64 MB.

 • Βασικές γλώσσες εκτυπωτή: HP PCL 3 GUI.

  Συνδεσιμότητα:

 •  USB 2.0, Ethernet, PictBridge, φαξ RJ-11.

 • Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: Explorer 7.0; Microsoft Windows 2000 (SP 4), XP SP 1 Home, Professional, x64 Editions: Επεξεργαστής Intel Pentium II ή Celeron Microsoft Windows XP x64: επεξεργαστής AMD Athlon 64 ή Opteron, επεξεργαστής Intel Xeon ή Pentium με υποστήριξη Intel EM64T Microsoft Windows 2000 SP4: Μνήμη RAM 128 MB, 200 MB διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο Microsoft Windows XP 32-bit SP1: Μνήμη RAM 512 MB, 410 MB διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο Microsoft Windows XP x64 SP1: Μνήμη RAM 512 MB, 290 MB διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο Internet Explorer 6.0. Για όλα τα συστήματα: Μονάδα CD-ROM και θύρα USB. Για Microsoft Windows 2000 Service Pack 4, XP x64 Edition Service Pack 1, XP Starter Edition και Windows Vista Starter Edition, είναι διαθέσιμα μόνο το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή, το πρόγραμμα οδήγησης σαρωτή και το Toolbox.

 • Συμβατά λειτουργικά συστήματα: Microsoft Windows 2000 (SP4), XP Home (SP1) και Professional (SP1) (32 και 64-bit), XP Professional x64 (SP1) Windows Vista Business, Enterprise, Home Basic, Home Premium και Ultimate (32-bit x86 και 64-bit) Mac OS X v10.4.11 ή νεότερη έκδοση, Mac OS X v10.5.x. Για Microsoft Windows 2000 (SP4), XP x64 Edition (SP1), XP Starter Edition και Windows Vista Starter Edition, είναι διαθέσιμα μόνο το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή, το πρόγραμμα οδήγησης σαρωτή και το Toolbox.

  Πρόσθετα χαρακτηριστικά

 • Κατανάλωση ισχύος, αναμονή: 5,8 watt.

 • Κατανάλωση ισχύος, αναμονή: 5,1 watt.

 • Εκπομπές πίεσης ήχου: 59 dB(A) (ασπρόμαυρη, κανονική εκτύπωση), 63 dB(A) (ασπρόμαυρη, πρόχειρη εκτύπωση), 16 dB(A) (σε αναμονή).

 • Εκπομπές ισχύος ήχου: 6,7 B(A) (ασπρόμαυρη, κανονική εκτύπωση), 7,1 B(A) (ασπρόμαυρη, πρόχειρη εκτύπωση).

 • Προτεινόμενο εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: 15 έως 35C.

 • Συνιστώμενο εύρος υγρασίας λειτουργίας: 25% έως 75% RH.

 • Εγγύηση: 3 έτη. DOA 7 ημερών (Για εσάς που θα πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέχρι και τις 30/04/2010). • Για να αποκτήσετε δωρεάν την εγγύηση 3 χρόνων, πρέπει απλά να δηλώσετε το προϊόν σας στο www.hp.com/eur/mybusiness εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.