Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

«Δένει» Μιραλάς στο λιμάνι

«Δένει» Μιραλάς στο λιμάνι


Ο Μαρινάκης αποφάσισε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις

Ο θησαυρός που ουσιαστικά προέκυψε στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αυτονόητος και οι διοικούντες την ομάδα δεν θέλουν να τον χάσουν με τίποτα. Ο Κέβιν Μιραλάς, ο παίκτης που μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές εκτόξευσε την απόδοσή του και έφτασε στο σημείο να γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ομάδας, θα συνεχίσει να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους. Θυμίζουμε πως αυτοί είναι ο πατέρας του παίκτη (200 χιλ. ευρώ, το οποίο είναι το ποσοστό επινοικίασης που πληρώνει ο Ολυμπιακός στην Σεντ Ετιέν για τον δανεισμό του παίκτη και είναι χρωστούσε η γαλλική ομάδα στον παίκτη από πέρυσι), οι δύο ατζέντηδες (ο Βέλγος και ο Έλληνας) και φυσικά η Σεντ Ετιέν.

Έχει μάλιστα δοθεί εντολή από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη να πληρωθεί το ποσό προς τον πατέρα του Κέβιν Μιραλάς. Από εκεί και πέρα το κυρίαρχο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας ήταν να ξεμπερδέψουν με το αγκάθι που είχε ξεφυτρώσει από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για να μπορέσουν να ξεκινήσουν την προσπάθεια να μειωθεί όσο πιο πολύ γίνεται το ποσό της ρήτρας.

Αυτό είναι 2,5 εκατ. ευρώ αλλά σύμφωνα με τους εκπροσώπους του παίκτη υπάρχει δυνατότητα να πέσει ακόμη και στο 1,5 εκατ. ανάλογα με την προκαταβολή που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Σεντ Ετιέν. Έτσι όπως φαίνεται η επιθυμία του παίκτη γίνεται πραγματικότητα, καθότι ο ίδιος θέλει πολύ να μείνει στον Πειραιά και το δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ουσιαστικά το όλο ζήτημα αναμένεται να έχει τελειώσει την άλλη εβδομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τη γνώμη σας...