Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

«Κάκο διαμόρφωσες αποτέλεσμα»Στα αποδυτήρια των διαιτητών βρέθηκε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» φέρθηκε κατά του διαιτητή του αγώνα, Τάσου Κάκου, στον οποίο είπε: «Έκανες ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και διαμόρφωσες το αποτέλεσμα». 

Παράπονα έκανε και στον βοηθό, Ακρίβο, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, ενώ στον Κύρο Βασσάρα υπέδειξε πως «έτσι δεν πάμε πουθενά».

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού μίλησε και στους παίκτες λέγοντας: «Συγχαρητήρια για το πρώτο ημίχρονο. Τα πήγατε πολύ καλά όμως στην συνέχεια πέσατε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είμαστε πρώτοι και θέλουμε το πρωτάθλημα».

Προηγουμένως ωστόσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κάνει δηλώσεις στα ελληνικά ΜΜΕ υποστηρίζοντας, για τον αγώνα: «Έγιναν λάθη και από την ομάδα και από τη διαιτησία. Θέλω να τα δω στην τηλεόραση». 

Για την αποχώρησή του από τις εξέδρες: «Δεν αναγκάστηκα να φύγω. Ότι και να μου έκαναν δε θα έφευγα, απλά έπεσε ένα δακρυγόνο και δεν μπορούσα να αναπνεύσω». 

Για την πρόταση του Νικόλα Πατέρα να κάτσουν δίπλα-δίπλα: «Καθίσαμε αρκετά κοντά, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Είμαι υπερήφανος για τις αλλαγές που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι υπερήφανός που μπόρεσα πανηγύρισα γκολ μπροστά σε 80.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού». 

Για τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού: «Τα επεισόδια ήταν μικρής έκτασης. Θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα. Ευχαριστημένος από τη φιλοξενία» 

Για τη συνέχεια: «Προχωράμε με αισιοδοξία. Θα έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα στη συνέχεια».


bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τη γνώμη σας...