Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Οι άλλοι είχαν τον Κακά !
Μία τριετία είχαμε να χάσουμε αγώνα από τον Παναθηναϊκό (στοιχείο 1).
Αν κερδίζαμε θα τελειώναμε το πρωτάθλημα (στοιχείο 2)
Αν κερδίζαμε θα διαλυόταν ο Παναθηναϊκός (στοιχείο 3).
Αυτά τα τρία προβλήματα είχε το σημερινό ντέρμπι και, δυστυχώς,«έδειχναν» ότι θα υπήρχε κάποιος τρόπος να χάσει ο Ολυμπιακός….
Όταν δε, ο απίστευτος Ολυμπιακός «πάτησε» για ένα ημίχρονο τον ΠΑΟ, καθαρά και ξάστερα αλλά ΕΧΑΣΕ την μεγάλη ευκαιρία να ξεφτιλίσει τον αντίπαλό του μέσα σε 45 λεπτά (!!!!), δόθηκε η ευκαιρία στον …κάθε Κάκο-«Κακά» να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟ και να γυρίσει το παιχνίδι.
Ο Τάσος Κάκος έδωσε ένα πέναλτι – ΝΤΡΟΠΗ για το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά και για τον ίδιο.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό…. Αφησε τον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού (Χριστοδουλόπουλο) στο γήπεδο, χαρίζοντάς του, τουλάχιστον ΤΡΕΙΣ κίτρινες, από το πρώτο ημίχρονο !
Το μόνο που πρέπει να περιμένουμε από εδώ και πέρα από τον Κάκο, θα είναι να φερθεί Δαλούκεια και να παραδώσει τη σφυρίχτρα του στους επόμενους. Και που ξέρεις, ίσως αυτοί να μην παίζουν «πράσινη» μπάλα σαν Κακά….
Βεβαίως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε όσο ….μεγαλύτερη βοήθεια (!) μπορούσε στον συνάδελφό του Νιόπλια, αφού κατάλαβε την αλλαγή τρόπου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, όχι στο 45’ ως όφειλε αλλά ….κάπου στο 80’.
Για τον Ερνέστο, μπορούμε να πούμε πολλά (ακόμα για την αλλαγή του Μιραλάς παρότι ο Ισπανός λέει ότι τη ζήτησε ο παίκτης) αλλά το αφήνουμε για λίγο αργότερα.
Η εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο – όταν επαναλαμβάνω – εξαφάνισε τον Παναθηναϊκό από το γήπεδο, δείχνει ότι ο Ισπανός μπορεί να μας διαψεύσει ευχάριστα στη συνέχεια. Οπότε, αφήνουμε τη γκρίνια….
Οσο για το αύριο, ας μην είμαστε απαισιόδοξοι. Είμαστε ακόμα πρώτοι και θα περιμένουμε τους Λετοσισέδες στον Ναό.
Αρκεί να μην υπάρξει «κοιλιά» από εδώ και πέρα αλλά αντίθετα, ακόμα μεγαλύτερη άνοδος της ομάδας.
bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τη γνώμη σας...