Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Καλύτερος ο Θρύλος, θα είναι ο πρωταθλητής
Oλυμπιακός είναικαλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και θα πάρει τον τίτλο. Το γράφω αυτό τώρα, που οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν αυτό το ντέρμπι. Αν μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο,ακόμα και με δέκα ποδοσφαιριστές, αυτή ήταν ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σαφή υπεροχή στο πρώτο μέρος, σημείωσαν μόνο ένα γκολ, όμως, και αυτό ήταν το μεγάλο τους σφάλμα. Διότι με τους χώρους που έβρισκαν θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι και να μην έχουν κανένα άγχος για το δεύτερο μέρος.
Στην επανάληψη τα λάθη των «ερυθρολεύκων» και η δική τους απερισκεψία διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Οπως και τα λάθη του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο, για τα οποία θα μιλήσουμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τις επόμενες ημέρες.
Από εκεί και πέρα, οι νικητές σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήταν καλύτεροι και δεν έδειξαν ικανοί να μπορούν να ανταγωνιστούν τον φετινό Ολυμπιακό. Ομως αυτός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του.
Ολη την εβδομάδα έγραφα ότι αυτά για τις «τριάρες» και τις «πεντάρες» και τα «ντόρτια» δεν θα έπρεπε να επηρεάσουν την ομάδα. Ο Ολυμπιακός φάνηκε πολύ σίγουρος για το ματς με τον τρόπο που το αντιμετώπισε, ειδικά στην έναρξη του δεύτερου μέρους, και το πλήρωσε με τον ίδιο τρόπο όπως ακριβώς είχε γίνει και στην αναμέτρηση της πρεμιέρας στο Καυτανζόγλειο.

Μπάμπης Χριστόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τη γνώμη σας...